Güldür Güldür Show Bakan Nebati skeci neden yayınlanmadı? Güldür Güldür Show'da neler oluyor? Son bölüm HD izle

Güldür Güldür Show’un son yayınlanan fragmanında dikkat çeken en önemli bölüm Bakan Nebati bölümü olmuştu.  Ancak fragmanda yayınlanan Bakan Nebati kısmı yayınlanan yeni yani son bölümde yayınlanmadı. Peki Bakan Nebati skeci neden yayınlanmadı? İşte ayrıntılar...

Güldür Güldür Show Bakan Nebati skeci neden yayınlanmadı? Güldür Güldür Show'da neler oluyor? Son bölüm HD izle

Güldür Güldür Show’da Bakan Nebati skeci neden yayınlanmadı? Güldür Güldür Show hayranları ise bu sorunun cevabını arıyor. Ekranların en iyi komedi programı haline gelen ve Show Tv’de yayınlanan Güldür Güldür Show hafta sonu yayınlanan son bölümünde yine izleyiciyi ekranlara kilitlemeyi başardı. Ancak Güldür Güldür Show 305’in bölümde tuhaf giden bazı durumlar bardı.

Güldür Güldür Show son bölüm öncesinde yayınlanan fragmanda Bakan Nebati skeci yer almış ve insanları de en çok bu bölümü merak etmişti. Peki Güldür Güldür Show 305. son bölümde Bakan Nebati skeci neden yayınlanmadı. Milyonların merak ettiği sorunun cevabı haberimizde.

Efsanevi sanatçı Kemal Sunal’ın oğlu Ali Sunal’ın sunuculuğunu yaptığı Onur Buldu, Doğa Rutkay, Alper Kul, Meltem Yılmazkaya, Mahir İpek, Açelya Topaloğlu’nun ustaca oynadığı Güldür Güldür Show’un 305. son bölümünde olanlar oldu. Son bölüm öncesinde her zamanki gibi bir fragman yayınlandı. Fragmanda ise Bakan Nebati skeci vardı Bakan Nebati skecini herkes merak ediyordu. Ancak Bakan Nebati skeci fragmanda yayınlansa da 305. Yani son bölümde yer almadı.

Sosyal medya ise Bakan Nebati skecinin yer verilmemesinden dolayı çalkalandı. Ali Sunal’ın resmi Twitter ve Instagram adresi soru yağmuruna tutulsa da Ne Ali Sunal ne de diğer oyunculardan herhangi bir açıklama yapılmadı.

Güldür Güldür Show hayranlarının yanı sıra herkes son bölümde yer alan skecin neden yayınlanmadığı konusunu merak ediyor. Büyük bir heyecan ile o skecin ekranlara gelmesini bekleyen izleyici neden yayınlanmadığına dair araştırmalarını sürdürürken önemli detaylarda gündeme geldi. İzleyiciler son bölümde yayınlanan Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati skecinin büyük bir merak içerisinde neden yayınlanmadığı araştırırken çarpıcı açıklamalar geldi.

Birçok kesim Show TV ekibinin Güldür Güldür Show son bölümüne müdahale ettiğini düşünmeye başladı. Birçok kesim bu şekilde düşünse de gerçek farklı da olabilir? Ancak gerçek nasıl, Güldür Güldür Show son bölümde ne oldu, Güldür Güldür Show son bölüm bakan Nebati Skeci neden yayınlanmadı? Şeklinde herkes internette arama yapmaya başlamış durumda.

Fakat ne Ali Sunal’dan ne Show TV ekibinden ne de başarılı oyunculardan herhangi bir açıklama yapılmadı. Tüm hayranlar gelecek açıklamayı bekliyor…