Güldür Güldür Show'a iki yıldız birden veda etti

Ekranların fenomen eğlence programı Güldür Güldür Show'da şoke eden iki ayrılık birden yaşandı. Güldür Güldür'ün en sevilen kadın oyuncusu olan Ecem Erkek ile canlandırdığı karakterle seyirciyi kırıp geçiren Murat Akkoyunlu veda etti.

Güldür Güldür Show'a iki yıldız birden veda etti

Sezon finali yaparak yaz arasına giren Güldür Güldür Show'da seyirciyi çok üzecek vedalar yaşandı. Programda Naime karakterine hayat veren Ecem Erkek ve en eğlenceli karakterleri canlandıran Murat Akkoyunlu veda etti. Murat Akkoyunlu aynı zamanda Şevket Çoruh ile birlikte sahnelediği "Bir Baba Hamlet" oyunundan da ayrıldı.

Ecem Erkek'ten duygusal veda

Ayrılığın kesinleşmesinin ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Ecem Erkek şu ifadelere yer verdi:

"Oyunculuk bir yolculuk hem de upuzun. En keyiflisi de durduğun duraklar. Zaten uzun yolculuklarda da öyledir ya dinlenmek için durduğunda oranın havası, yediğin yemek, içtiğin çay bambaşkadır. Benim için de Güldür Güldür öyleydi. Harika bir duraktı. Çok eğlendim, arkadaşlarımı çok sevdim. Sizler yaptığım ‘şeyi’ kabul ettiniz. Şimdi tekrar yola koyuluyorum .Gelecek sezon Güldür Güldür’de olmayacağım . Bir sonraki durakta görüşelim"

Murat Akkoyunlu hem Güldür Güldür'den, hem oyundan ayrıldı

Başarılı oyuncu Murat Akkoyunlu önümüzdeki sezon Güldür Güldür Show programında yer almayacak. Akkoyunlu'nun uzun süredir Şevket Çoruh'la birlikte oynadığı ve çok sayıda ödül alan "Bir Baba Hamlet" oyunundan da ayrıldığı öğrenildi. Yeni oyun biletleri satışa çıkan "Bir Baba Hamlet"te Akkoyunlu'nun rolünü Günay Karacaoğlu oynayacak. 

Sosyal medya hesbaından bir açıklama yapan Murat Akkoyunlu ise "Güldür Güldür seyircisine ve ekibine yol arkadaşlıkları için teşekkürler. Önümüzdeki sezon bol reytingler dilerim" notunu düştü.