Doğa Rutkay Asya'yı oynadı, Aylin Kontente adeta delirdi!

Güldür Güldür Show'un 250'nci bölümünde sahnelenen Kanal D'nin büyük heyecanla izlenen dizisi Sadakatsiz skeci, sosyal medyanın gündemine oturdu. Aylin Kontente ise, Doğa Rutkay’ın Asya’ya benzerliğini “Aynısın, deliricem” notuyla paylaştı.

Doğa Rutkay Asya'yı oynadı, Aylin Kontente adeta delirdi!

Başrollerini Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk'un yer aldığı Kanal D ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi SadakatsizGüldür Güldür Show'da sahnelendi.

Asya karakteriyle adından söz ettiren Cansu Dere'yi canlandıran Doğa Rutkay, seyirciyi adeta kahkalara boğdu. Trend videolar listesine giren Sadakatsiz skeci, bu kez izleyicileri duygulandırmak yerine güldürdü.

Skeçte Doğa Rutkay, Cansu Dere’nin hayat verdiği Asya karakterini oynadı. Duruşu, giyimi, saçları, tavrı, mimikleriyle o kadar iyi bir taklit yaptı ki Güldür Güldür Show’u izleyenleri de benzerliğiyle hayrete düşürdü.

Doğa Rutkay’ın başarılı oyunculuğuna izleyenlerden de büyük övgüler gelirken, ekran başında bölümü evinde izleyen ve skeçte de Derin’in annesi Gönül Güçlü'yü oynayan Aylin Kontente, dayanamayıp aşağıdaki mesajı paylaştı.

“Aynısın, deliricem”

Pek çok izleyicinin de düşüncelerine tercüman olan Aylin Kontente, sosyal medyada da hemen herkesin hemfikir olduğu Doğa Rutkay’ın Asya’ya benzerliğini “Aynısın, deliricem” notuyla paylaştı.

Doğa Rutkay Asya'yı oynadı, Aylin Kontente adeta delirdi! - Resim : 2