Sosyal medya bu skeci konuşuyor

Güldür Güldür Show 202'inci bölümde medya eleştirisi. Güldür Güldür Show'da 'Ne Haber?' isimli skeçte yapılan medya eleştirisi sosyal medyada gündem oldu. Skeçte, medya kuruluşlarının objektif olarak haber vermemesi eleştiriliyor.

Sosyal medya bu skeci konuşuyor

Güldür Güldür Show'un 192'inci bölümünde yer alan "Pozitif Toplantı" isimli medya eleştirisi içeren skeç, sosyal medyada sıkça konuşulmuş, eleştirenler kadar destekleyenler de oluşmuştu.

Tam 10 bölüm sonra bu kez yine bir medya eleştirisi yapılan programda haberlerin objektif olarak verilmemesine gönderme yapıldı.

Programın "Ne Haber?" ismi verilen skecinin yer aldığı bölümü alışılagelenin dışında Ali Sunal sundu. Bir haber spikeri gibi kamera karşısına geçen Sunal, geçtiğimiz hafta içinde Türkiye'nin gündemine gelen ve eleştirilere neden iki farklı habere değindikten sonra medyayı eleştiren skecin vurucu bölümünü sahneledi.

dasdsa
Güldür Güldür Show 'Pozitif Toplantı' skeci sosyal medyada çok konuşulmuştu.

"Ve sevgili seyirciler, Ne Haber'den dev bir hizmet. Hiçbir haber kanalının yapamadığı bir şeyi yapıyoruz. Gündemi olduğu gibi açıkça objektif bir şekilde değerlendiriyoruz" diyen Sunal'ın sesi bu cümlenin ardından iyice kısılıp, haber fon müziği yükseltilince kimse Sunal'ın ne dediğini duyamıyor.

İşte o skeç! Güldür Güldür Show Ne Haber skeci

Güldür Güldür Show 'Pozitif Toplantı' skeci