Güldür Güldür Show bombayı patlattı! Ünlü oyuncu programa damga vurdu

Show TV ekranlarında yıllardır izleyici ile buluşan ve çok sevilen komedi programı Güldür Güldür Show, yılbaşı özel bölümü ile yine kırdı geçirdi. Programın Yılbaşı Özel bölümüne Kuzey Yıldızı dizisinin başarılı oyuncusu Aslıhan Güner damga vurdu.

Güldür Güldür Show bombayı patlattı! Ünlü oyuncu programa damga vurdu

Her bölümü ile izleyicileri kahkahalara boğmayı başaran başarılı yapım, yılbaşı bölümünde de yine beklentilerin üzerinde bir performans ortaya koydu ve programın izleyenleri ekranları başından gülmelere doyamadı. Program her hafta yeni bölümü ile birçok televizyon ya da sinema yapımını esprili şekilde sahnelere taşıyor.

Birçok parodinin şakalı bir üslupla ele alındığı programda bu kez hedefte Show TV’nin başka bir yapımı olan Kuzey Yıldızı dizisi vardı. Fakat bu kez yılbaşı özel bölümünde programın izleyenlerini farklı bir sürpriz bekliyordu ve Güldür Güldür Show yine bekleneni yaparak, hem programın izleyenlerini çok eğlendirdi hem de Kuzey Yıldızı izleyenlerini kahkahalara boğdu.

Kuzey Yıldızı Ekibi de Güldür Güldür’e konuk oldu

Güldür Güldür Show, her bölümünde ilginç konuları ve komik skeçleri sahnelere taşıyarak ekranlara getiriyor. Programın sahnelere taşıdığı skeçlerden, bugüne kadar en çok beğeni toplayanlar da genelde, programın ele aldığı farklı dizi projeleri olmuştu. Bununla birlikte programın izleyici kitlesi, özellikle sosyal medyada dizi parodilerinin daha çok yapılmasını istediklerini belirten yorumlarını dile getirmişti.

Dizi parodileri ile çok beğenilen Güldür Güldür Show yine bekleneni yaptı ve izleyicilere bu kez Kuzey Yıldızı sürprizini yaptı. Programın yılbaşı özel bölümüne, Kuzey Yıldızı dizisinin oyuncuları konuk oldu. Kimsenin beklemediği bu sürpriz izleyenleri heyecanlandırmayı başardı. Kuzey Yıldızı dizisinin başrollerini paylaşan Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin yanında bir de Kuzey Yıldızı oyuncularından Toygan Avanoğlu Güldür Güldür’e konuk oldu.

Kendi projelerinde büyük başarı elde eden ve performansları ile alkışları toplamayı başaran oyuncular, bu kez de Güldür Güldür’deki performansları ile hem alkış topladılar hem de programa renk kattılar.

Ander Savdaluk Türküsü ile Damga Vurdu

Programa konuk olan Kuzey Yıldızı oyuncularından özellikle de Aslıhan Güner, çok büyük ilgi topladı. Kuzey Yıldızı dizisinde Yıldız karakterine hayat veren Güner, Güldür Güldür programına kendi ismi olan Aslıhan karakteri olarak katıldı.

Programda 3 kadın arkadaşın yılbaşındaki halleri skece konu oldu. Aslıhan Güner, Yıldız karakteri ile Kuzey Yıldızı dizisinde Karadenizli bir kadını canlandırıyordu ve Güldür Güldür programında da yine Karadenizli bir kadını oynadı.

Başarılı oyuncunun skeçte gösterdiği performans takdir toplarken, bir de güzel oyuncunun söylediği şarkılar izleyenlerin kulaklarının pasını sildi. Alfa Haber Ajansı'nın haberine göre; Aslıhan Güner Güldür Güldür programına özellikle de Ander Sevdaluk türküsü ile damga vurmayı başardı.

Güner’in başarılı oyunculuk performansının yanı sıra söylediği türküler ile tüm ilgiyi toplaması, sosyal medyaya da kısa sürede konu oldu. Güldür Güldür programının izleyenleri ve Kuzey Yıldızı dizisinin izleyenleri, Güner’in performansı karşısında adeta mest olduklarını belirten yorumlarda bulundu.