Berkay Ali Sunal'dan özür diledi

Bodrum'da ailesiyle birlikte tatil yapan Ali Sunal, iddialara göre yüksek ses nedeniyle evinin yanındaki oteli birbirine kattı, yan taraftaki villada kalan şarkıcı Berkay özür diledi. Ali Sunal, haberlerin ardından bir açıklama yaptı.

Berkay Ali Sunal'dan özür diledi

Güldür Güldür programının sezon finali yapmasının ardından ailesiyle birlikte Bodrum'a tatile giden Ali Sunal'ın başına çok ilginç bir olay geldi.

Gece geç saatlerde yüksek ses nedeniyle rahatsız olan Ali Sunal, evinin yan tarafındaki otelden şikayetçi oldu. Gürültü nedeniyle otel sahibiyle tartışan Ali Sunal gerçeği öğrendiğinde ise şoke oldu.

Gürültünün sebebi oteldeki müzik değil, yan tarafındaki villada kalan şarkıcı Berkay'dı. Berkay, saz ekibiyle birlikte şarkı söylediği için Ali Sunal'ın kaldığı ev gürültüden büyük ölçüde etkilenmişti.

"Kapatın şu müziği kardeşim!"

Yüksek sesin hemen yandaki otelden geldiğini fark eden Sunal, oraya giderek "Kapatın şu müziği kardeşim, evde bebek var ve biz uyuyamıyoruz" dedi.

Berkay müdahale etti

Otel sahibi ise gürültünün kendilerinden gelmediğini söyledi ancak Ali Sunal bunu kabul etmedi. O sırada Sunal ile otel sahibi arasında itiş kakış yaşandı.

O sırada yüksek sesli müziğin şarkıcı Berkay'ın konakladığı villadan geldiği ortaya çıktı. Kendi saz ekibiyle şarkı söyleyen Berkay, durumdan haberdar olunca koşarak kapıya gitti ve Sunal'dan özür dileyerek müziğin sesini kesti.

Ali Sunal'dan iddialara cevap

Otelde arbede yaşandığı iddialarına cevap veren Ali Sunal, "Bir kavga olayı varmış haberimiz yok. Berkay’ı çok severiz otel de komşumuz. İlgilenene merak edene duyurmak istedim" dedi.