Gülistan Doku soruşturmasında Zeynal'ın ifadesi ortaya çıktı! tv100 detaylara ulaştı: Telefonundaki tüm kayıtlar silindi

Gülistan Doku soruşturmasında yeni gelişme ortaya çıktı. Gülistan'ın sevgilisi olduğu iddia edilen Zeynal Abarakov'un ifadesi ortaya çıktı. tv100'ün ulaştığı detaylarda Abarakov'un telefonundaki kayıtlar silindiği ortaya çıktı.

Gülistan Doku soruşturmasında yeni gelişme yaşandı. Doku'nun erkek arkadaşı olduğu belirtilen Zeynal Abarakov'un ifadesi ortaya çıktı. tv100 muhabiri Canan Altıntaş, şoke eden detayları canlı yayında açıkladı.

"ÖZEL BİR PROGRAMLA TELEFONUNDAKİ VERİLER SİLİNDİ"

Altıntaş şu ifadelere yer verdi; Abarakov ve ailesi Antalya'da 5 yıldızlı bir otelde kalmıştı. 1 ve 6 Mayıs 2020 tarihleri arasında özel bir prgram kullanılarak Zeynal'ın telefonundaki veriler silindiği ortaya çıktı.

Telefondaki verilerin telefon adli emanetteyken silindiği belirtildi. Zeynal Abarakov ifadesinde, 'Silme işleminin kimin, neden, ne amaçla yaptığını bilmiyorum. Bahse konu telefon ve SIM kart Antalya'da benden alındıktan sonra bir daha tarafıma teslim edilmedi. Telefon ve SIM kart hala ben de değil' dedi. 

5 OCAK ÖNCESİ VERİLER SİLİNDİ

Zeynal Abarakov'un telefonundaki 5 Ocak 2020 öncesi fotoğraflar ve görüşmelerin silindiği ortaya çıktı. 

Altıntaş ayrıca Abarakov'un ifadesinde "Telefonuma el konulacağını otelde kaldığımızda bizi koruyan polislerden birisi söyledi. Ancak kimin söylediğini bilmioyurum. Telefonumdaki yazışmaları silmiş olabilirim bunu hatırlamıyorum.

Gülistan'ın sosyal medya hesaplarının şifrelerini bilmiyorum. Gülistan'ın sosyal medya hesaplarına girmeye çalıştığımı hatırlamıyorum. Gülistan'ın telefonunda benim kullandığım Google hesabı kayıtlıydı. Ben de hesaptan Gülistan'ın yerini bulmaya çalıştım. Hatta otelde kaldığımız zaman oradaki polislere bu hesabı ve şifreleri verdim" dedi.