Gülşen: Dolgu yaptırıp da yakışanına rastlamadım

Önceki gün Bebek'te eşi ve oğluyla vakit geçiren şarkıcı Gülşen, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Estetik yaptırmadığını söyleyen Gülşen, "Dolgu yaptırıp da yakışanına hiç rastlamadım" dedi.

Gülşen: Dolgu yaptırıp da yakışanına rastlamadım

Popçu Gülşen, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Gülşen, sabah erken saatlerde eşi Ozan Çolakoğlu ile yürüyüş sonrası bakıcısıyla parkta oynayan oğlu Azur Benan ile buluştu. Estetik operasyona karşı olup olmadığı ve elmacık kemiklerinin doğallığıyla alakalı konuşan şarkıcı, "Yaptırmadım. Çok gerekli değilse yapılmamalı. O bilinç bende oluştu. Çok ciddi bir durum olmadığı şekilde estetik olmamalı. Dolgu yaptırıp da yakışanına hiç rastlamadım" dedi

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre, popçu Gülşen, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Gülşen, sabah erken saatlerde eşi Ozan Çolakoğlu ile yürüyüş sonrası bakıcısıyla parkta oynayan oğlu Azur Benan ile buluştu. Oğlu Azur Benan ile vakit geçiren çifte ünlülerin yaşam koçu Şeyda Çoşkun da eşlik etti. Gülşen ve Çolakoğlu, spordan sonra Etiler'deki bir alışveriş merkezinden alışveriş yaptı.

Gülşen: Dolgu yaptırıp da yakışanına rastlamadım - Resim : 1

"EDİS'LE MÜZİK ZEVKİMİZ ÇOK UYUYOR"

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan şarkıcı, yeni albüm müjdesini, "Ozan’la yaza yetiştirmeye çalıştığımız projeler var. Birisi Edis’le düet. Edis’le enerjimiz, vizyonumuz, müzik zevkimiz çok uyuyor. Konuşulmasından çok dinlenmesi benim için daha önemli" sözleriyle verdi.

"PARA İKİNCİ PLANDA"

Maddiyatın kendisi için ilk planda olmadığını açıklayan Gülşen, "Çok büyük bir emek veriyoruz. Önceliği sevilmek, sahiplenilmek. Her ne iş yapıyorsan yap, en iyisi olunca maddi karşılığı geliyor zaten. Sadece maddi odaklı bakarsanız hayır gelmez o işten. Para ikinci planda" ifadelerini kullandı.

"SADELİKTEN YANAYIM"

Sahnede giydikleriyle çok konuşulan Gülşen, kendisine styling yapmasını isteyen ünlüler olduğu hatırlatılınca, "Sahnede de şaşaadan çok sadelikten yanayım. Ekip çalışması. 'Klip çek' diyen bile oluyor. İşinin en iyisi olanlarla çalıştığım için parlıyor, güzel görünüyor” dedi.

"DOLGU YAPTIRIP DA YAKIŞANINA HİÇ RASTLAMADIM"

Estetik operasyona karşı olup olmadığı ve elmacık kemiklerinin doğallığıyla alakalı da konuşan şarkıcı, "Bence iyi görünmek bu hayata bakışla da ilgili... Ben yaşamayı, o anın tadını yaşamayı seviyorum. Spor yapmayı seviyorum. Başta sağlınız için şükretmek çok önemli. Hayata pozitif bakmak çok önemli. İçerden dışarı yansıyan şeyler bunlar. Tabi genetik de önemli. Yanaklarım yıllar önce de ön plandaydı, şimdi de öyle. Yaptırmadım. Çok gerekli değilse yapılmamalı. O bilinç bende oluştu. Çok ciddi bir durum olmadığı şekilde estetik olmamalı. Dolgu yaptırıp da yakışanına hiç rastlamadım" ifadelerini kullandı.