Camdaki Kız'da izleyenleri şoke eden ihanet sahnesi! Nalan, Adil ve Cana'yı yakaladı

Camdaki Kız dizisinde Burcu Biricik'in can verdiği Nalan karakterinin babası Adil ve kocasının yasak aşkı Cana'yı birlikte yakaladığı sahne bölüme damgasını vurdu.

Camdaki Kız'da izleyenleri şoke eden ihanet sahnesi!  Nalan, Adil ve Cana'yı yakaladı

Dün akşam yeni bölümüyle ekrana gelen Camdaki Kız'da Nalan, annesinin isteği üzerine babasını takip etmeye başladı. Nalan babası Adil'i, kocası Sedat'ın yasak aşkı Cana ile restoranda yakaladı. Babasının karşısına çıkan Nalan gözyaşlarını tutamadı. 

 Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı dizisi Camdaki Kız dizisi, dün akşam 22. bölümüyle ekrana geldi. Başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Hande Ataizi, Nur Sürer, Enis Arıkan, Tamer Levent, Cihangir Ceyhan ve Devrim Yakutoğlu'nun yer aldığı Camdaki Kız'ın son bölümünde Adil ile Cana'nın yakınlaşması damga vurdu.

Camdaki Kız'da izleyenleri şoke eden ihanet sahnesi!  Nalan, Adil ve Cana'yı yakaladı - Resim : 2

Feride ihanete uğradığını öğrendi

Kocasının hareketlerinden şüphelenen Feride, Adil'i Sedat'ın yasak aşkı Cana ile konuşurken yakaladı. Adil'in telefonda Cana'ya "Siz mükemmel bir kadınsınız. Kimsenin sizi üzmeye hakkı yok. Ben buna izin vermem" sözlerini duyan Feride yıkıldı. Feride, Adil'in kendisini aldattığını bildiğini itiraf etti. Adil, Feride'nin kendisinden şüphelenmesini kabullenmedi ve aldatma olayını inkar etti. Ancak Feride, Adil'in söylediklerine inanmadı ve kızı Nalan'dan babasını takip etmesini istedi.

Adil, Nalan'ın annesinin mezarına gitti

Annesinin isteği üzerine babasını takip eden Nalan, Adil'in elinde çiçekle bir mezarlığa gittiğini gördü. Nalan, mezarlığa geldiklerini söyleyince Sema'nın mezarlığına gittiklerini anlayan Feride, Nalan'ın hemen oradan ayrılmasını söyledi. Nalan ise babasını uzaktan izlemeye devam etti.

Nalan, babası ve Cana'yı yakaladı

Babasını takip etmeye devam eden Nalan, bir restorana geldi. Nalan babasını, eşi Sedat'ın yasak aşkı Cana ile restoranda buluştuğunu görünce büyük bir şaşkınlık yaşadı. Cana ve Adil'in karşısına çıkan Nalan, "Beni burada görmeyi beklemiyordunuz sanırım" diyerek gözyaşlarına hakim olamadı.

Hayrı istifa ediyor

Hayri, Muzo'nun sert çıkışını gururuna yediremiyor ve istifasını veriyor. Muzo'nun Hayri'yi herkesin içinde rencide edip azarlaması Hayri'nin gururunu incitir. Ne olduğunu anlamayan Hayri, oldukça öfkelenir. Rafet'in karşısına geçen Hayri, istifasını veriyor. Kaynak: Sondakika