Parkın ortasında cinsel ilişkiye girdiler!

Gündüz vakti parkta yaşananlar görenleri hayrete düşürdü. Havanın ısınmasıyla birlikte kendini sokağa atan bir çift, parkın ortasında cinsel ilişkiye girince ortalık karıştı.

Parkın ortasında cinsel ilişkiye girdiler!

Havaların ısınmasıyla birlikte kendini sokağa atanlar hayrete düştü. Avustralya'da bir çift parkın ortasında gündüz vakti yanlarından geçen insanları umursamadan cinsel ilişkiye girdi. Çift, yanlarına gelen köpekten bile rahatsız olmadı.

Çevredekilerin uyarılarını dikkate almayan çift, yanlarına bir köpek gelince durdu ama köpeği uzaklaştırdıktan sonra tekrar ilişkiye girmeye devam etti.

Hava sıcaklığının 39 dereceye kadar çıktığı Avustralya'da çiftin herkesin gözü önünde cinsel ilişkiye girmelerine ait videonun internet üzerinden paylaşılmasından sonra internet kullanıcıları çifte büyük tepki gösterdi.

Bazı kullanıcılar virüs riski varken çiftin önemli bir işleri olmamasına rağmen sadece cinsel ilişkiye girmek için dışarı çıkmalarının Kovid-19 riskini hiçe saymalarının yanı sıra toplum ahlakına da aykırı davrandıklarını söyleyerek çifti yerden yere vurdu.

Videonun yayınlanmasından sonra polis, ilişkiye giren çiftin kimliğini tespit etmek için çalışmalara başladı. Çift, bulunması durumunda para cezası alacak.