Güneş-Jüpiter'le kavuşuyor! - 12 Nisan 2023

Güneş-Jüpiter tam kavuşumu 12 Nisan saat 01:07’de gerçekleşecek. Kavuşumla birlikte yeni bir büyüme, gelişme alanı ortaya çıkacak. Koç burcu yenilikler, gelişimler ve büyümeyle ilgilidir. Koç’taki Güneş-Jüpiter kavuşumu tıbbi alanlarda, askerlik, makineler, metallerle, ısıyla, enerjiyle ilgili konularda yeni adımlara ve gelişmelere işaret edebilir.

Güneş-Jüpiter'le kavuşuyor! - 12 Nisan 2023

Jüpiter güneş sisteminin en büyük gezegenidir. Bu gezegen 1320 tane dünya sığdırabilecek bir kapasiteye sahiptir. Gezegenin temsil ettiği konular ise varlık, zenginlik ve maddesel kazançlardır. Adını Roma mitolojisindeki tanrıların en büyüğü olan Jüpiter'den alır. Büyük ölçüde hidrojen ve helyumdan oluşmakta ve gaz devi sınıfına girmektedir. Jüpiter Güneş Sistemi'nde 5. sırada yer alır ve en büyük gezegendir.

YUSUFÇUK GÜNLERİNİ KAÇIRMAYIN!

Bugünden itibaren 10-11-12 Nisan günleri 'Yusufçuk Günleri' olarak yılın en şanslı günleri olacak. Yusufçuk Günleri'nde bir dilek tutabilir ya da dualar edebilirsiniz. Yusufçuklar, yaşam derslerinde ilerlerken veya bir engelin üstesinden gelmenize yardımcı olacak manevi rehberliğe ihtiyaç duyduğunuzda, hayatınızda eş zamanlı şekillerde ortaya çıkabilir. Yusufçuklar dönüşümü, genişlemeyi, kendini gerçekleştirmeyi, kararlılığı ve manevi arayışları temsil eder. Günlük ve ruhsal yaşamınızda dengeli yin ve yang enerjisinin veya eril ve dişil enerjinin önemini temsil eden ateş ve su enerjisinin bir karışımıdır. Güneş-Jüpiter kavuşumunu yaşayacağımız bu günleri iyi değerlendirmelisiniz.