Ünlü oyuncunun cesedi bulundu!

5 gün önce Amerika Güney Kaliforniya'daki Piru Gölü'nde oğluyla birlikte tekneyle açıldıktan sonra haber alınamayan Naya Rivera olayında flaş gelişme. Ventura İlçesi Şerif Bill Ayub, canlı yayında Piru Gölü'nde bulunan cesedin 'Glee' oyuncusu Naya Rivera'ya ait olduğunu açıkladı.

Ünlü oyuncunun cesedi bulundu!

Ventura İlçesi Şerif Bill Ayub, canlı yayında Piru Gölü'nde bulunan cesedin 'Glee' oyuncusu Naya Rivera'ya ait olduğunu açıkladı. Ayub, 4 yaşındaki oğlunu arama çalışmalarının ise devam ettiğini söyledi.

Ayub, Naya Rivera'nın kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsinin ardından ortaya çıkacağını ifade ederek, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diledi.

Naya Rivera'nın ölümüne dair intihar ya da saldırı ihtimali görünmediğini ifade eden Ayub, oğlu için aramaların devam edeceğini açıkladı.

Olayın geçmişi

Ventura İlçesi Şerif Departmanı yetkilileri oğluyla birlikte tekneyle açıldığı Piru Gölü'nde kaybolan 33 yaşındaki Glee yıldızı Naya Rivera'yı pek çok dalgıç ve helikopterin de katıldığı arama kurtarma çalışmalarının beşinci gününde bir ceset bulduklarını açıkladı.

Rivera'nın gölde boğulduğu düşünülüyor. Cesedin Rivera'ya ait olduğu ortaya çıkarsa, Glee müzikalinden 30'lu yaşlarında ölen üçüncü kişi olmuş olacak.