Günün kahramanı! Tereddüt etmeden atladı

Haliç Metro Köprüsü'nden korkuluklara çıkarak denize atlayan 21 yaşındaki Şirin B.’yi arkasından atlayan genç Yusuf Muhsin K. kurtardı.

Günün kahramanı! Tereddüt etmeden atladı

Olay İstanbul Haliç’te meydana geldi. Şirin B. Adındaki 21 yaşındaki genç Haliç Metro köprüsü korkuluklarına çıkarak denize atladı.

Yusuf Muhsin K adlı genç de metroua giderken Şirin B’nin denize atladığını görünce kurtarmak için arkasından denize atladı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Genç kızı kurtarmak için hiç düşünmeden arkasından atlayan Yusuf Muhsin K. Deniz polisinin de yardımlarıyla genç kızı boğulmaktan kurtararak kıyıya çıkardı.

Genç kızın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

“Boğulma aşamasındaydı”

Günün kahramanı ilan edilen Yusuf Muhsin K. olayı şu sözlerle anlattı;

Ben metroya biniyordum. Tam metroya akbil bastım içeri girecektim. Biri geldi 'denize birisi atladı.' dedi. Bir abi suya atlıyordu. Abi sen atlama ben yüzme biliyorum ben atlayayım dedim. Ben atladım işte genç kızı yukarı çıkardım. İki üç dakika sonra deniz polisi geldi. Bizi yukarıya çekti baya dalga vardı. Ben kulüpte yüzüyorum ona güvenerek atladım. Yüzme bilmesem atlamam. Onun şiddetiyle başımı çarptım. Biraz başım ağrıyor. Baya su yutmuştu, boğulma aşamasındaydı"