Gurbette işçiydi bir gecede milyoner oldu! Tam tamına 10 milyon euro kazandı! Parayı alır almaz yaptıkları şaşırttı…

Türkiye doğumlu Alman vatandaşı Kürşat Yıldırım, Dortmund’da işçi olarak çalışıyordu. Şimdi ise Avrupa'da en çok konuşulanlar arasına girdi.

Gurbette işçiydi bir gecede milyoner oldu! Tam tamına 10 milyon euro kazandı! Parayı alır almaz yaptıkları şaşırttı…

41 yaşındaki Kürşat Yıldırım Dortmund’da bir çelik fabrikasında çalışıyordu. Ama Yıldırım’ın hayatı Almanya'da lotodan yaklaşık 10 milyon euro değerinde büyük ikramiyeyi kazandıktan sonra değişti. 

Alman basını 9 milyon 900 bin euro değerinde piyango ikramiyesini kazanan Kürşat Yıldırım’ın ilk olarak kız arkadaşından ayrıldığını yazdı.

“Onun kız arkadaşı olmaya devam etmem için bana para ödemek istedi”

Büyük piyangonun sahibi Yıldırım Mayıs ayından beri birlikte olduğu 50 yaşındaki kız arkadaşı, Alman basınına konuştu. İsmini açıklamayan  kadın ‘şoke olduğunu’ belirterek şu ifadeleri kullandı :”Paranın onu nasıl değiştirdiği inanılmaz. Hep el ele tutuşurduk. Bana hep ‘canım’ derdi. Lotoyu kazandıktan sonra beni aradı ve ‘Tatlım, zenginim, sana her şeyi alacağım!’ dedi.” dedi. İsmi açıklanmayan kadın, “Daha sonra beni hiç sevmediğini ama onun kız arkadaşı olmaya devam etmem için bana para ödemek istediğini söyledi.”

Gurbette işçiydi bir gecede milyoner oldu! Tam tamına 10 milyon euro kazandı! Parayı alır almaz yaptıkları şaşırttı… - Resim : 1

“En sevdiğim cafe'yi de aldım”

Yerel basına savunmasını açıklayan 41 yaşında ki milyoner: , “O benim için özel bir kadın, gerçekten her zaman yanımda oldu. Ama ben onun insanlığına ve sıcaklığına aşık oldum, bir kadın olarak ona değil, ona açıkça söyledim” şeklinde konuştu.

10 milyon euro ikramiye kazandıktan sonra ilk olarak işinden ayrılan Kürşat Bir Ferrari ve bir Porsche satın aldığını belirtti. Yıldırım kaliteli bir kol saati aldığını ve en sevdiği kafeyi satın aldığını belirterek bunları yatırım olarak gördüğünü vurguladı.