Elçin Sangu isyan etti! "Saçım boya, herkesi kandırdım"

Dizi, tiyatro ve müzikali bir arada yürüten güzel oyuncu Elçin Sangu katıldığı bir YouTube programında saçları hakkında sorulan soruya isyan etti, 'evet boya' dedi.

Elçin Sangu isyan etti! "Saçım boya, herkesi kandırdım"

Kiralık Aşk dizisinde Barış Arduç ile başrolü paylaşan Elçin Sangu, ekranların aranan yüzü haline geldi. Elçin Sangu şimdilerde yoğun iş temposuyla gündemde.

Tiyatro, dizi ve müzikal...

Star Tv'de yayınlanan 'Çöp Adam' dizisiyle ekran karşısına çıkan Elçin Sangu'ya Engin Altan Düzyatan eşlik ediyor. Yeni yayınlanmaya başlayan dizinin yanı sıra 'Şehirde Kimse Yokken' adlı tiyatro oyununda yer alan ve 'Jekyll & Hyde' isimli müzikalde dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Elçin Sangu, YouTube'da bir programa katıldı.

Kariyerine Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisiyle adım atan Elçin Sangu, kızıl saçları ve beyaz teniyle birçok kadın başrol oyunculardan ön planda yer alıyor. Son olarak Hayko Cepkin ile  'Jekyll & Hyde' isimli müzikalde adından oldukça söz ettiren güzel isim, Ceyda Kasabalı ile Fırat Albayram çiftinin Youtube'da sunduğu talk showa katıldı.

Elçin Sangu isyan etti! "Saçım boya, herkesi kandırdım" - Resim : 1

"6 kilo verdim"

Müzikalin daha öncelerden teklif edildiğini fakat yoğunluktan dolayı reddettiğini anlatan Elçin Sangu, "Dizi var, tiyatro var... 'Şuan bir müzikali nereye sıkıştırıcam?' diye düşündüm. Ben 50 kiloyla başladım. Şuan 45 kiloyum, bu 1 kilo almış halim" sözleriyle iş temposundan bahsetti.

'Herkesi kandırdım'

Ceyda Kasabalı'nın merakla sorduğu 'Saçlarının doğal rengi mi?' sorusuna güzel oyuncu Elçin Sangu'dan, 'Yalan söylemediğim için dert oldu, saçım boya evet, herkesi kandırdım, shop yaptım' sözleriyle boya iddialarını böyle tiye aldı.