HaberTürk’te canlı yayında Hülya Hökenek'e dekolte sansürü!

Habertürk’te yayınlanan 'Gün Ortası' programında ilginç anlar yaşandı. Sunucu Hülya Hökenek dekolteli gömleği ile yayına başladı. Canlı bağlantı ardından Hökenek’in düğmesinin iliklenmiş olması dikkatlerden kaçmadı.

HaberTürk’te canlı yayında Hülya Hökenek'e dekolte sansürü!

'Gün Ortası' programında sunucu Hülya Hökenek'in, canlı bağlantıların ardından kameralar stüdyoya döndüğünde gömleğinin düğmesini iliklemiş olması dikkatlerden kaçmadı.

HaberTürk’te canlı yayında Hülya Hökenek'e dekolte sansürü! - Resim : 1

HaberTürk’te canlı yayında Hülya Hökenek'e dekolte sansürü! - Resim : 2

Hülya Hökenek kimdir?

1988 tarihinde Şırnak Cizre'de doğdu. Akademi İstanbul'da Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun oldu. Kariyerine, okul yıllarında tanıştığı Fatih Altaylı aracılığı ile Kanal D'de başladı. Bir süre burada görev alan Hökenek daha sonra BRT'de özel dosya haberciliği bölümünde çalıştı.

HaberTürk’te canlı yayında Hülya Hökenek'e dekolte sansürü! - Resim : 3

Kanal kapanınca Londra'ya giderek dil eğitimi aldı ve London Institute'de Fast Track Journalism okudu. Londra'dan döndükten sonra Kanal 7'de çalışmaya başladı, ardından Kanal Türk Ana Haber Bülteni'ni sundu. Sonrasında ise TRT Habere geçerek 7 yıl boyunda haber spikerliği ve programcılığı yaptı. 2018 yılında Habertürk TV'ye transfer olan sunucu, buradaki görevini hala sürdürüyor. 24 Eylül 2018'de film yapımcısı Kamer İncedursun ile nikah masasına oturdu.