Hacı Yakışıklı'dan çok konuşulacak kulis: İYİ Parti, Mansur Yavaş'ı istemiyor çünkü...

tv100'ün ilgiyle izlenen siyaset programı Erdoğan Aktaş ile Sağlı Sollu'da gazeteci Hacı Yakışıklı çok konuşulacak bir kulis bilgisini aktardı. Yakışıklı "6'lı masayı iyi bilen biri şunu söyledi. İYİ Parti, Mansur Yavaş'ı da istemiyor. İYİ Parti’nin gösterdiği aday olarak öne çıkan Yavaş yüzde 45 oy aldıktan sonra İYİ Parti’nin başına geçmek istemez mi? İYİ Parti’de bu konuşuluyormuş." dedi.

tv100.com yazarları Gürkan Hacır ve Barış Yarkadaş, hukukçu Serkan Toper, gazeteci Hacı Yakışıklı, Erdoğan Aktaş ile Sağlı Sollu programına konuk olarak gündemi değerlendirdi. Cumhurbaşkanlığı seçimi ve adaylık tartışmalarıyla ilgili Hacı Yakışıklı dikkat çeken bir kulis bilgisi verdi.

Yakışıklı "Bir bilgi olarak söyleyeyim. 6'lı masayı iyi bilen biri şunu söyledi. İYİ Parti, Mansur Yavaş'ı da istemiyor. Çünkü biz hep İYİ Parti'nin Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nu istiyor zannediyoruz. Hayır, 'Mansur Yavaş'ı istemiyor' dedi. Yarın Mansur Yavaş cumhurbaşkanı adayı oldu. Millet ya da Cumhur İttifakı sonuçta her ikisi de yüzde 45 oy alacak. Her iki ittifak da yüzde 45 oyu alacak. İYİ Parti’nin gösterdiği aday olarak öne çıkan Yavaş yüzde 45 oy aldıktan sonra İYİ Parti’nin başına geçmek istemez mi? İYİ Parti’de bu konuşuluyormuş. İYİ Parti'nin handikapının da bu olduğunu öğreniyoruz. " ifadelerini kullandı.