Hadise "Birbirlerine benziyorlar" diyerek kimlere gönderme yaptı?

Geçen aralık ayında ayrıldığı oyuncu Kaan Yıldırım’la barışan ve mutluluk sarhoşu olan Hadise, nikah masasına mı oturmaya hazırlanıyor?

Bir kolojen markasının yüzü olan Hadise, düzenlenen basın toplantısına katıldı. Ünlü popçu reklamda makyajsız rol aldığını söyledi. Hadise tanıtıma gelirken de özellikle az makyaj yaptırdığını anlattı. Geçen yıl sonu korona virüse yakalanan ünlü popçu, “Nelere sil gitsin dersiniz” sorusuna çarpıcı bir cevap verdi.

Hadise korona virüsü yendikten sonra da anksiyete ve baş ağrısı yaşamaya başladığını belirtti. Yılbaşında tiktok için konser veren şarkıcı, korona virüsün şarkı söylemesini de etkilediğini ifade etti. Hadise yenilediği imajı hakkında bilgi verdi.

Ünlü popçunun Eypio, Murda ve Mero ile Acun Ilıcalı’nın dijital platformu için çekilen “O Ses Rap” yarışmasında jüri üyesi olması tepki çekmişti.

Geçen aralık ayında ayrıldığı oyuncu Kaan Yıldırım’la barışan ve mutluluk sarhoşu olan Hadise, önceki yıl özel hayatıyla ilgili söylediği sözler hakkında “Büyük konuşmuşum” dedi. Ünlü popçu yaptığı ayrılık açıklaması ve hakkında çıkan evlilik iddiasıyla ilgili de ilk kez konuştu. Hadise, yeni saç imajının Gülben Ergen’e benzetilmesine ise kahkahalarla güldü.

Öte yandan basın toplantısında Hadise’nin üzerinde olan takım elbiseyi geçen yıl ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay’ın resim sergisinin açılışında giydiği ortaya çıktı. Modacı Raysa ve Vanessa kardeşlere ait ceketin fiyatının 7 bin 330 TL, pantolonun ise 5 bin 538 TL olduğu öğrenildi.