Hadise sahnede bir kez daha gözyaşlarını tutamadı

Ünlü şarkıcı Hadise, Mehmet Dinçerler'den boşanma kararı aldığından beri gündemden düşmüyor. Daha önce konserinde gözyaşlarını tutamayan şarkıcı, bir kez daha ağladı.

Hadise sahnede bir kez daha gözyaşlarını tutamadı

Ünlü şarkıcı Hadise, geçtiğimiz günlerde psikolojik baskı gördüğü iddiasıyla Mehmet Dinçerler'e boşanma davası açmıştı. Bir konserinde gözyaşlarını tutamayan Hadise'nin eşiyle arasının bozuk olduğu iddia edilmişti. Bu iddialar doğru çıktı. Boşanma kararının ardından Hadise bir kez daha gözyaşlarını tutamadı.

Hadise "Küçük bir yol" şarkısında ağlamıştı

30 Nisan'da Çırağan Sarayı'nda gözlerden uzak bir nikah kıyarak evlenen ünlü şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler boşanma kararı aldı. Eylül ayının başında konserde 'Küçük Bir Yol' şarkısını okurken ağlayan Hadise, iki gün önce verdiği Kıbrıs konserinde de duygusal anlar yaşadı.

Hadise sahnede bir kez daha gözyaşlarını tutamadı - Resim : 1

Bir kez daha gözyaşlarını tutamadı

Evliliğini gözlerden uzak yaşayan Hadise, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından bir açıklama yaparak boşanacağını duyurdu. Boşanma dilekçesinde eşinden kariyerini etkileyecek şekilde psikolojik şiddete maruz kaldığını söyleyen Hadise, bu zorlu süreçte konserlerine ara vermeden devam ediyor. Önceki gün Kıbrıs'taki bir otelde sahneye çıkan Hadise, duygusal anlar yaşadı. Sevilen şarkılarını okuyan Hadise, bir ara gözyaşlarına hakim olamadı. Şarkıcının ağladığını gören ekip ışıkları söndürürken seyirciler de alkışlayarak "Ağlama" diye bağırdı.

Hadise sahnede bir kez daha gözyaşlarını tutamadı - Resim : 2