Hadise ve Mehmet Dinçerler çiftinin ev sahibi İbrahim Çelikkol, evinin 70 bin TL'lik kirasını eski eşine bıraktı!

Geçtiğimiz mayıs ayında 5 yıllık eşi Mihre Mutlu'yla yollarını ayıran İbrahim Çelikkol, Hadise'ye aylık 70 bin TL'ye kiraladığı evin gelirini eski eşine bıraktı.

Hadise ve Mehmet Dinçerler çiftinin ev sahibi İbrahim Çelikkol, evinin 70 bin TL'lik kirasını eski eşine bıraktı!

Sevilen oyuncu İbrahim Çelikkol, mimar Mihre Mutlu ile 2017 yılında dünyaevine girmiş, 2019 yılında bebeklerini kucaklarına almışlardı. Bu yıl mayıs ayında beş yıllık evliliklerinde boşanma kararı alan çift, tek celsede boşanmıştı. Evlilikleri biten ikili dost kalmaya devam etti.

Hadise'den aldığı kira eski eşine gidecek

İbrahim Çelikkol'un, Hadise ve Mehmet Dinçerler çiftine aylık 70 bin liraya kiraladığı gösterişli evinin gelirini, eski eşine bıraktığı öğrenildi. Eski eşi ve oğlunun rahat bir yaşam sürmelerine büyük önem veren Çelikkol, kendilerine yeni bir ev tuttu. 

Hadise ve Mehmet Dinçerler çiftinin ev sahibi İbrahim Çelikkol, evinin 70 bin TL'lik kirasını eski eşine bıraktı! - Resim : 1

Kendisi Cihangir'de yaşayacak!

Eski eşini rahatlaması için Akyaka'ya tatile gönderen Çelikkol ise taşındı. Annesinin arzusu üzerine yanına taşınan yakışıklı oyuncu, kendisine yeni bir ev bulana kadar Cihangir'de annesiyle birlikte yaşayacak.

Hadise ve Mehmet Dinçerler çiftinin ev sahibi İbrahim Çelikkol, evinin 70 bin TL'lik kirasını eski eşine bıraktı! - Resim : 2