Bensu Soral’ın psikolojisi bozuldu! Bakın Kubilay Aka fotoğrafları için ne dedi?

İş adamı Hakan Baş'tan arkadaşı Kubilay Aka ile çıkan samimi fotoğrafları nedeni ile boşanacağı iddia edilen Bengü Soral'ın psikolojisi bozuldu. Bensu Soral, ABD tatiline eşiyle değil Hande Erçel ile gitmiş, tatil dönüşü eşi ile birlikte görüntü vermemişti.

Bensu Soral’ın psikolojisi bozuldu! Bakın Kubilay Aka fotoğrafları için ne dedi?

Hakan Baş ile ayrılacakları iddia edilen Bensu Soral, önceki akşam Kuruçeşme'de görüntülendi. Oyuncu arkadaşı Kubilay Aka ile samimi fotoğraflarının ortaya çıkmasının ardından evliliğinde büyük sorun yaşadığı iddiaları hakkında konuşan Bensu Soral, "Keşke ilişkiler bu tarz haberlerle kirletilmese. İnsanın psikolojisi bozuluyor" dedi.

Bir süredir tek başına görüntüleniyordu

Hakan Baş'la evliliğinde sorunları devam eden Bensu Soral, gecelerde yalnız başınaydı. "Hakan'la düşman değiliz" diyen oyuncu Kubilay Aka ile çıkan aşk dedikodularına ise "Keşke böyle kirletilmese ilişkiler. Çok yıpratıcı ve psikoloji bozan bir durum" cevabı verdi."

"İşadamı Hakan Baş ile son zamanlarda evliliklerinde çalkantılı bir dönem geçiren Bensu Soral, önceki akşam Kuruçeşme'de görüntülendi.

Bengü Soral, ABD tatiline eşiyle değil Hande Erçel ile gitti

Soral, Hande Erçel'le gittikleri ABD tatilinden döndükten sonra eşiyle birlikte görüntü vermezken, önceki gece de yalnız başınaydı.

Evlilikleri hakkında yöneltilen soruları cevaplayan güzel oyuncu, 'Bizim Hakan'la öyle bir düşmanlığımız yok. Benim için çok değerli bir insan. Kendisinin bendeki yeri çok ayrı' dedi.

Bengü Soral 'düşmanlık yok' demişti

Herkes Soral'dan 'Mutluyuz sorunları atlattık' açıklaması beklerken güzel oyuncunun 'Düşmanlık yok demesi' sanki ayrılık habercisi gibiydi.

Soruları içtenlikle cevaplayan Soral, oyuncu Kubilay Aka ile samimi fotoğraflarının evlilikte kriz çıkardığı iddialarıyla ilgili ise şunları söyledi:

Diğer sanatçı arkadaşlarımızın da başına gelen bir durum. Keşke böyle kirletilmese ilişkiler. Mesleğimiz gereği konuşmak durumunda kalıyoruz. Çok yıpratıcı ve psikoloji bozan bir durum.' Kaynak: Takvim