Hakan Sabancı ile ilgili yaptığı paylaşımlarla gündem olan Aygün Aydın hamile mi? Utrason görüntüsü yayınladı

Eski sevgilisi Hakan Sabancı'nın mesajlarını ifşa eden, yaptığı paylaşımlarla sosyal medyanın gündemine oturan Aygün Aydın şimdi de hamile olduğunu ima eden ultrason görüntüsü yayınladı. Bu açıklamaların arından Hakan Sabancı sessizliğini koruyor... İşte ayrıntılar.

Hakan Sabancı ile ilgili yaptığı paylaşımlarla gündem olan Aygün Aydın hamile mi?  Utrason görüntüsü yayınladı

İş insanı Hakan Sabancı ile ilgili yaptığı paylaşımlar ve aşk dedikodusuyla sosyal medyanın gündemine oturan Aygün Aydın, şaşırtmaya devam ediyor. Aydın, şimdi de hamile olduğunu ima eden ultrason görüntüsü yayınladı. Paylaşımına düştüğü not da dikkat çekti.

Geçtiğimiz ay Hakan Sabancı’yla ilgili yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen Aygün Aydın, yeni paylaşımıyla bir kez daha herkesi şaşırtmayı başardı.

Hakan Sabancı ile ilgili yaptığı paylaşımlarla gündem olan Aygün Aydın hamile mi?  Utrason görüntüsü yayınladı - Resim : 1

AYGÜN AYDIN’DAN “HAMİLEYİM” İMASI!

Aygün Aydın, Instagram'da yayınladığı ultrason görüntüsüyle hamile olduğu imasında bulundu. Aygün, paylaşımına "Üç aylıkmış, sanırım şok geçiriyorum" notunu düştü.

KÖPEĞE AİT OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da Aygün Aydın’ın paylaştığı ultrason görüntüsünün, bir köpeğe ait olduğu iddia edildi.

YAPTIĞI PAYLAŞIMLAR GÜNDEM OLMUŞTU

Bir dönem iş insanı Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündeme gelen oyuncu Aygün Aydın'ın sosyal medya hesabı Instagramdan ettiği küfürler şoke etti.

Aydın sosyal medya hesabından hem Türklere hem de Hakan Sabancı'ya hakaretler yağdırdı.

Bir süredir sosyal medyanın gündemine yer alan Aygün Aydın, kendisine yapılan eleştirilerden çok bunaldığını söyledi. Aydın, "Her şeyin sebebi Hakan'la çıkmış olmam ya alın o ga....tı istediğinizi yapın. Ondan ne adam olur ne baba olur, alın başınıza çalın. Sosyeteymiş a....k.....ço....." diyerek küfürler yağdırdı.

"Pisliğinizde boğulun"

Türk milletine demediğini bırakmayan Aygün, "Siz Türk toplumu olarak insanların mutluluklarını kıskanan ş....iz bir milletsiniz. Nefret ediyorum sizden vatandaşlığından mümkün olduğu en kısa sürede çıkacağım. Allah hepinizin belasını versin. Ben yıldım. Siz Müslüman olarak geçiniyorsunuz ama hiçbir kuralını uygulamıyorsunuz. Bu kadar iki yüzlü bir millet olamaz. O kadar ödleksiniz ki. Pisliğinizde boğulun" sözleriyle ağızları açık bıraktı. 

Aygün daha sonra bu açıklamaları yaptığı videoyu sildi.

Hakan Sabancı sayesinde kazandığı para dudak uçuklattı

Oyuncu Aygün Aydın, ünlü iş insanı Hakan Sabancı ile sevgiliyken kazandığı parayı da açıkladı. 

Aydın, yaptığı açıklamada, "Seninle tanışmamın yarattığı kaosla birlikte 81 ilden gelen maillerden sadece 1 haftada 6 bin 825 CV'yi okuyabildim ve bunlardan 4 bin 313 kişiye bu pandemi sürecinde istihdam sağladım. 324 iş birliği teklifinden şimdilik 157 tanesiyle anlaşarak 628 bin TL gelir elde ettim ve bu tutarla ailesinin maddi imkanı olmadığı için kitap alamayan 3 bin 140 öğrenciye test kitabı göndererek hayatlarına dokundum. Bir çok insanın hayatına daha da dokunmaya devam edeceğim çünkü daha okumam gereken binlerce mail var. Sen olmasaydın bunca şeyi başaramazdım" dedi.

AYGÜN AYDIN KİMDİR? 

Aygün Aydın 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Beykent Üniversitesi Tv Haberciliği ve Programcılığı bölümünde okudu. Ravi İncigöz ve Mustafa Ceceli’nin “Şeker” klibinde oynadı. Bu Tarz Benim adlı moda programı ile tanındı.

Oyunculuk ve müzik eğitimi alan genç oyuncu, son olarak Bay Yanlış dizisinde Şebnem karakterine hayat verdi.