Hakim 5. bölüm bugün yok mu? Hakim dizisi son bölüm neden yok? Hakim yeni bölüm ne zaman?

Hakim 5. bölüm bugün tv yayın akışında görülmedi. Peki, Hakim dizisi son bölüm neden yok? Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Ebru Özkan, Uğur Yücel ve Yurdaer Okur'un yer aldığı Hakim yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar...

Hakim 5. bölüm bugün yok mu? Hakim dizisi son bölüm neden yok? Hakim yeni bölüm ne zaman?

Hakim 5. bölüm bugün var mı yok mu merak edildi. Bugün Ramazan bayramının 1. günü olmasından dolayı yayınlanmayacağı düşünülen Hakim dizisinin neden olmadığı araştırılıyor. Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Ebru Özkan, Uğur Yücel ve Yurdaer Okur'un bulunduğu Hakim dizisi son bölüm neden yok? Herhangi bir resmi açıklama yapılıp yapılmadığı sorgulanıyor. Hakim yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar...

Hakim 5. bölüm bugün yok mu? Hakim dizisi son bölüm neden yok? Hakim yeni bölüm ne zaman? - Resim : 1

HAKİM 5. BÖLÜM BUGÜN YOK MU?

ATV ekranlarının sevilen dizisi Hakim, 2 Mayıs 2022 Pazartesi yayın akışından görülmedi. Hayranları tarafından ilgiyle takip edilen dizinin 5. bölümünün bu akşam neden yayınlanmayacağı merak edildi. 

Hakim 5. bölüm bugün yok mu? Hakim dizisi son bölüm neden yok? Hakim yeni bölüm ne zaman? - Resim : 2

Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Ebru Özkan, Uğur Yücel ve Yurdaer Okur'un yer aldığı Hakim dizisinin 4. bölümünde; Ömer Arif, taksicinin ölümüyle şantajdan kurtulmuştur. Fakat önünde daha büyük sıkıntılar vardır. Azem ensesindedir. Yasemin de onun peşinde… Gülbahar, Cevdet'i sıkıştırmaktadır. 

Hakim 5. bölüm bugün yok mu? Hakim dizisi son bölüm neden yok? Hakim yeni bölüm ne zaman? - Resim : 3

Cevdet, Gülbahar'la yaptığı anlaşmaya sadık kalır. Ancak işler planladığı gibi gitmez.Bunun üzerine Gülbahar, anlaşmayı fes etme kararı alır. Tüm bildiklerini anlatmak üzere Azem'e gider. Deniz'le arası açılan Ozan ise vicdanının sesini daha fazla bastıramaz. Yaşananlara son vermek isteyen Ozan harekete geçer.

HAKİM DİZİSİ SON BÖLÜM NEDEN YOK?

TRT tarafından verilen kararla Hakim 5. bölüm bugün yayınlanmayacak. Bugün, 2 Mayıs Ramazan bayramının 1. günü olduğu için Hakim yeni bölüm bayramdan sonraki haftaya alındı.

Hakim 5. bölüm bugün yok mu? Hakim dizisi son bölüm neden yok? Hakim yeni bölüm ne zaman? - Resim : 5

HAKİM YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Hakim yeni bölüm 9 Mayıs 2022 pazartesi akşamı saat 20.00’de ekranlara gelecek.