Hakim'in Yasemin'i Ebru Özkan kimdir, kaç yaşında, nereli? Ebru Özkan hangi dizilerde oynadı ?

Hakim dizisi yakın zamanda Atv ekranlarında izleyici ile buluşacak. Hakim'in Yasemin'i Ebru Özkan kimdir, kaç yaşında, nereli? gibi aramalar yapılıyor. Ebru Özkan; Erdal Beşikçioğlu, Uğur Yücel Ve Yurdaer Okur ile başrolü paylaşacak. Peki, Ebru Özkan hangi dizilerde oynadı ?

Hakim'in Yasemin'i Ebru Özkan kimdir, kaç yaşında, nereli? Ebru Özkan hangi dizilerde oynadı ?

Son projesi Hekimoğlu ile adından çokça söz ettiren Ebru Özkan, başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Uğur Yücel ve Yurdaer Okur'un yer alacağı Hakim dizisi ile geri dönüyor. Hakim dizisi Yasemin'i kullanıcılar tarafından araştırıldı. Hanımın Çitfliği dizisi ile tanınmasını arttıran Ebru Özkan'ın Hakim dizisi için Yasemin karakteri merak konusu oldu. Diziseverler, Hakim'in Yasemin'i Ebru Özkan kimdir, kaç yaşında, nereli?  sorularına cevap aradı. Peki, güzel oyuncu Ebru Özkan hangi dizilerde oynadı ? Detaylar haberimizde...

Hakim'in Yasemin'i Ebru Özkan kimdir, kaç yaşında, nereli? Ebru Özkan hangi dizilerde oynadı ? - Resim : 1

EBRU ÖZKAN KİMDİR?

Ebru Özkan 18 Kasım 1978 tarihinde Ankara’da doğdu. Ortaokula kadar Ankara’da yaşadı. Ardından Nevşehir Hacıbektaş’a taşındı. Bir abisi ve üç ablası vardır. İlk olarak Bilkent Üniversitesi'ne kayıt yaptırdı. Ebru Özkan, okul değiştirip Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi Tiyatro bölümüne yerleşti. Güzel oyuncu üniversite eğitimini Ankara Üniversitesi D.T.C.F Tiyatro Bölümü Ana Sanat Dalında yapmıştır.

Hakim'in Yasemin'i Ebru Özkan kimdir, kaç yaşında, nereli? Ebru Özkan hangi dizilerde oynadı ? - Resim : 2

2009 ile 2010 yılları arasında Ebru Özkan'ın tanınmasında önemli rol oynayan Hanımın Çiftliği dizisinde Halide karakterine can verdi. Dizide; Mehmet Aslantuğ, Özgü Namal ve Caner Cindoruk gibi ünlü isimler ile birlikte yer aldı. Hanımın Çiftliği dizisinde rol arkadaşı olan Caner Cindoruk ile 5 yıllık bir ilişkisi oldu ve ikili ayrıldı. Güzel oyuncu, 2016 yılında kendisi gibi oyuncu ve tiyatrocu olan Ertan Saban ile evlendi. Başarılı oyuncunun uzun zamandır mutlu bir evliliği var.

Hakim'in Yasemin'i Ebru Özkan kimdir, kaç yaşında, nereli? Ebru Özkan hangi dizilerde oynadı ? - Resim : 3

EBRU ÖZKAN'IN OYNADIĞI DİZİLER

2018 Şahin Tepesi

2014 Paramparça 

2014 Not Defteri 

2012 Hayatımın Rolü 

2011 Anneler İle Kızları 

2009 Hanımın Çiftliği 

2009 Güldünya 

2007 Kara İnci 

2006 Gözyaşı Çetesi 

2006 Kabuslar Evi:Bir Kış Masalı 

 EBRU ÖZKAN'IN OYNADIĞI FİLMLERİ

2014 Rüzgarın Hatıraları 

2011 Çınar Ağacı