Halk otobüsünde yangın paniği

İstanbul'un en merkezi ilçelerinden biri olan Şişli'de Büyükdere Caddesi üzerinde seyir halindeki otobüs motor kısmından başlayan yangın görenleri korkuttu.

Halk otobüsünde yangın paniği

İstanbul'da Şişli Büyükdere Caddesi'nde seyir halindeki özel halk otobüsünde yangın çıktı. Otobüs şoförü yolcuları indirerek yangına müdahale etti. Yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken trafikte yoğunluk yaşandı.

İstanbul'un Şişli ilçesi Büyükdere Caddesi'nde Şişli istikametine doğru giden Otobüs A.Ş.’ye bağlı özel halk otobüsünün motor kısmında saat 14.45 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Araçtan alevlerin çıktığını gören şoför, otobüsün kapılarını açarak yolcuları tahliye, yangın söndürme tüpü ile yangına müdahale etti.

Vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen Mecidiyeköy itfaiye ekibi yangını söndürdü. Otobüsteki yangın nedeniyle Büyükdere Caddesi Mecidiyeköy istikametinde trafik yoğunluğu oluştu.

Gayrettepe metro çıkışında çiçekçilik yapan bir kişi "Ben burada çiçek satıyorum. Kafamı döndürdüm otobüs alev topuna dönmüştü. Şoför aracı durdurdu. Yolcular tahliye edildi. Daha sonra şoför yangın söndürme tüpü ile yangına müdahale etti. İtfaiye geldi yangını söndürdü" dedi.