Bankalar tek tek duyurdu! Düşük faiz açıklaması

Koronavirüs salgını sürecinde nakit ihtiyacı bulunan vatandaşlar en uygun faiz krediyi veren bankaları araştırıyor. Bankalar kredi çekecek müşterileri çekmek için yarışa girdi. Nisan ayında banka faizleri güncellendi. İşte son durum...

Bankalar tek tek duyurdu! Düşük faiz açıklaması

Koronavirüs salgını sürecinde ihtiyaç kredisi çekecek vatandaşlar en düşük kredi faizini veren bankaları araştırıyor.

Halkbank, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve diğer bankalar kredi çekecek vatandaşlar için Nisan ayı faiz oranlarını açıkladı. İşte banka banka son tablo...

Bankalarda koronavirüs salgını ile geçen 2020 yılından bu yana yükselen faiz oranlarına ilişkin dikkat çeken kampanya Akbank'tan geldi. Akbank 10 bin liraya kadar kredilerde faiz oranını yüzde 1'in altına düşürdü. 

Akbank'ın kredisi için şubelere gitme zorunluluğu bulunmuyor. Kredilerin yüzde 0,99 oranlarıyla 12 ay vadeli ve 3 ay ertelemeli olarak alınabilmesi mümkün oluyor. Akbank'ın ihtiyaç kredi faiz oranı ise 1,97.

Halkbank'ın ihtiyaç kredi faiz oranı yüzde 1,71. Peki, diğer kamu bankalarında son durum ne? Ziraat Bankası ihtiyaç kredi faiz oranı yüzde 1,79. Vakıfbank'ın ihtiyaç kredi faiz oranları ise yüzde 1,91'den başlıyor.