Haluk Bilginer'in viral olan "Oy oy Eminem" videosundaki rol arkadaşı trajik bir biçimde hayatını kaybetti

Son günlerde sosyal medyada viral olan Haluk Bilginer'in "Oy Oy Eminem"i söylediği kısa videoda da yer alan isimlerden Sandy Ratcliff trajik bir biçimde hayatını kaybetti.

Haluk Bilginer'in viral olan "Oy oy Eminem" videosundaki rol arkadaşı trajik bir biçimde hayatını kaybetti

Sosyal medya son günlerde BBC dizisi Eastenders'taki bir sahneyle çalkalanıyordu.

Yıllardır BBC'de yayını devam eden pembe dizide Haluk Bilginer de rol almıştı.

Bilginer'in Oy Oy Eminem şarkısını söyleyip İngilizlerle dans ettiği sahne sosyal medyada büyük ses getirmişti. 

İşte o videoda da yer alan, dizinin ana karakterlerinden Sue Osman'ı canlandıran Sandy Ratcliff trajik bir biçimde hayatını kaybetti. Sue Osman klipte "Mehmet Hasan Türkçe şarkı söyleyecek" diyerek sözü Bilginer'e bırakıyordu.

70 yaşındaki oyuncu evinde ölü bulundu.

Kuzey Londra'daki evinde ölü bulunan Ratcliff'in uzun süredir akciğer kanseri olduğu, ölüm nedeninin ise zatürre ve aşırı dozda morfinden kaynaklandığı belirtildi. Ratcliff uzun süre eroin bağımlığı nedeniyle tedavi görmüştü.

Haluk Bilginer'in yengesi rolünü oynuyordu

Dizide Sue Osman, Kıbrıs Türkü olan Ali Osman (Nejdet Salih)'in eşi rolünü oynuyordu.

Haluk Bilginer ise Mehmet Osman karakterini canlandırıyordu ve Ali Osman'ın kardeşiydi. İkili Ozcabs adıyla bir taksi şirketi kurar.

Hamileliği başarısız olup çocuğunu kaybeden Sue Osman bunalıma giriyor ve bu Ali ile olan evliliğini olumsuz etkiliyor.

Dizinin bir bölümünde Sue Osman ile Ali Osman'ın arası açılıp ayrıldığında Sue Osman, Mehmet Osman'ı Ali'nin önünde öperek kocasını kıskandırmaya çalışmıştı. Ali, kardeşinin Sue ile birlikte olduğu sonucuna vararak Mehmet'e saldır. Bu olaydan sonra Sue evden ayrılır.

Dizinin kadrosu oluşturulurken aslında Haluk Bilginer'in Ali Osman rolünü istediği, ancak Nejdet Salih'in Kıbrıs geçmişi nedeniyle bu rolde öne çıktığı belirtiliyor. Hatta bu konuda yapımcıların uzun süre anlaşamadığı biliniyor.