Hamide Duman isimli iki elti aynı adama kaçmıştı! Esra Erol'da bir yufkacı vakası daha!

Esra Erol'da günlerce konuşulan Hamide Duman isimli iki eltinin, yufkacı Muammer Ay'a kaçması Türkiye'de günlerce konuşulmuştu. Bu kez ise, bir kadın Esra Erol'dan yardım istedi.

Hamide Duman isimli iki elti aynı adama kaçmıştı! Esra Erol'da bir yufkacı vakası daha!

Mehmet Duman, yufkacı Muammer'e kaçan eşi Hamide Duman'ı ve yengesi Hamide Duman'ı aramak için Esra Erol'a başvurmuştu. Aynı adama kaçan eltiler Türkiye'de günlerce konuşulmuştu. Şidi de Esra Erol'da 2. yufkacı vakası yaşandı.

Zemzem Hanım, yufkacı Nejla'ya kaçtığını iddia ettiği 24 yıllık eşi Zeki'yi bulmak için Esra Erol'dan yardım istedi. Bu kaçışından önce 2018 yılında Zeki yine yufkacı Nejla'ya kaçmış ancak 2.5 ay sonra geri dönmüş. Zemzem hanım ise 24 yıllık eşini affetmiş.

Zeki bey, şimdi de 28 Ağustos günü yine yeniden vazgeçemediği yufkacı Nejla'ya kaçtı. Bu arada Necla, ilk kaçtıklarında eşinden boşanmış.

Bu kaçışında da "Tehdit ediyorlar, beni öldürecekler. Gitmek zorundayım" diyerek bir zemin hazırlamış. Bir de eşi Zemzem'den "Telefon borcum var" diyerek para almış.

Zeki kaçmadan önceki gün de Nejla'yla yeniden bir ilişkisi olduğunu itiraf etmiş ve eşine kendisinden ayrılacağını söylemiş.

Tüm bu olanların ardından Zemzem hanım herkesin önünde Zeki'yle yüzleşmek istiyor.

Hamide Duman isimli iki elti aynı adama kaçmıştı! Esra Erol'da bir yufkacı vakası daha! - Resim : 1

Hamide Duman isimli iki elti, yufkacı Muammer Ay'a kaçmıştı.

Atv ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında geçtiğimiz aylarda inanılmaz bir olay yaşandı. Hamide Duman isimli iki elti, yufkacı Muammer Ay'a kaçtı. 2 çocuk babası Mehmet Duman, Esra Erol'a katıldı. 17 yıl önce evlendiği eşi Hamide Duman'a 11 Mart'tan bu yana ulaşamadığını anlattı.