Hamile eşini otelde başka biriyle bastı! İntikamı çok acı oldu

Eşini aldatan hamile kadın ifşa olmasının ardından kocasının ve çevredekilerin verdiği tepkiye dayanamayarak intihar etti. Yasak aşk yaşayan hamile kadın, ilişkisinin öğrenilmesinin ardından intihar etmesi ülke gündemine bomba gibi düştü.

Hamile eşini otelde başka biriyle bastı! İntikamı çok acı oldu

Zambiya'da yaşanan korkunç olay, ülke gündeminde geniş yer tuttu. İsmi açıklanmayan adam, hamile olan karısının kendisini aldattığından şüphelenmesinin ardından olay ortaya çıktı. Adam, hamile eşi Martha'yı bir otel odasında başka bir adamla yakaladı. Bunun üzerine öfkeli adam, yasak aşka ait görüntüleri sosyal medyada ifşa etti. Yasak aşkı öğrenen sosyal medya kullanıcılarıda büyük tepki gösterdi.

İNTİHAR ETTİ

Sosyal medya hesabından karısının kendisini aldattığı uygunsuz görüntüleri paylaşan adam, şüphelendikten sonra eşini takip ettiğini ve onu başka bir adamla yakaladığını anlattı. Görüntülerin paylaşılmasının ardından Martha, aldığı tepkilere dayanamadı ve intihar etti. Bunun üzerine aldatılan sosyal medya kullanıcıları, aldatılan eşe de görüntüleri paylaştığı için tepki gösterdi. 

Hamile eşini otelde başka biriyle bastı! İntikamı çok acı oldu - Resim : 1

Hamile eşini otelde başka biriyle bastı! İntikamı çok acı oldu - Resim : 2