Hamile karısını hastanede sevgilisiyle cinsel ilişkiye girerken bastı!

Uganda'nın Apac şehrinde yaşanan olay, gündeme bomba gibi düştü. 24 yaşında hamile bir kadın sıtma hastalığına yakalanınca hastaneye kaldırıldı. Kocası, 5 gün hastanede kalan kadını ziyaret etmek istediğinde acı bir manzara ile karşılaştı. Adam, hamile eşini hastane odasında sevgilisiyle ilişkiye girerken yakaladı.

Hamile karısını hastanede sevgilisiyle cinsel ilişkiye girerken bastı!

Uganda’nın Apac şehrinde sıtma hastalığına yakalanmasının ardından hastanede tedavi altına alınan ismi açıklanmayan genç bir kadın, hastane odasında sevgilisiyle birlikte olduğu anda kocasının sürpriz ziyareti ihaneti ortaya çıkardı. İhaneti göre adam ve hamile kadının sevgilisi arasında şiddetli bir kavga çıktı. Kavga sonucunda genç kadının sevgilisi yaralandı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI 

Durumun hastane güvenliğine bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri Daily Monito’e yaptıkları açıklamada olaya ilişkin soruşturma başlattıklarını söyledi. Apac bölgesi polis komutanı Bay David Wills Ndaula olayı doğruladı. İhanet üzerine öfkesine hakim olamayan eş ve sevgilinin sağlık durumları hakkında henüz bir haber yok. 

"HAMİLE KARIMI BAŞKA BİR ADAMLA GÖRDÜM"

İhanete uğrayan kocanın kimliği Apac bölgesindeki Abwal köyünde yaşayan Alex Okuta olarak belirlendi. Okuta karısının kendisini aldattığını doğrulayarak, “Eşimi kontrol etmek için hastaneye sürpriz bir ziyaret yaptım sonra hamile karımı başka bir adamla gördüm. Hastane odasında onları aynı yatakta gördüm” dedi.