Hamile kediyi, pitbulla parçalatan çocuklardan nefret dolu sözler

Hamile kediyi pitbull cinsi köpeğin ağzına atarak parçalatan çocukların sağlık kontrolüne götürülürken basın mensuplarına söyledikleri saldırgan sözler hayrete düşürdü. Çocuklardan biri "Ben seni vursam bile üzülmem, kediye mi üzüleceğim" dedi.

Hamile kediyi, pitbulla parçalatan çocuklardan nefret dolu sözler

İki gün önce hamile bir kediyi pitbull cinsi köpeklerinin ağzına vererek vahşice parçalatan 3 genç yakalandı. Tüm Türkiye'yi ayağa kaldıran olayda yakalanan çocukların saldırgan sözlerle dolu açıklamaları ise hayrete düşürdü. 

Adana'da 23 Temmuz'da iki yıldır beslediği Çıtır adlı kedisinin ortalıkta olmadığını farkeden market sahibi kedisini aramayı çıktı. Bir süre sonra hamile kedisini parçalanmış bir şekile bulan kadın şok geçirdi. Çevredeki güvenlik kameralarının görüntüleri incelendiğinde ise vahşet ortaya çıktı.

Hamile kediyi, pitbulla parçalatan çocuklardan nefret dolu sözler - Resim : 1

Görüntülerde köpekten korkan hamile kedi bir arabanın altına girerek saklanıyor. Ancak çocuklar kediyi yakalıyor. Çocuklardan bir tanesi kediyi kuyruğundan tutarak köpeğe doğru atıyor. Köpek ise hayvanı havada yakalayarak parçalıyor. Yaralanan hayvan ayağa kalkmaya kalkmaya çalışsa da orada telef oluyor. 

Bu görüntülerin basında yer alması ile olay büyük tepki çekmiş hayvanseverler ayağa kalkmıştı. Kedinin sahibi Zehra Kuşçu durumu polise bildirerek şikayetçi olmuştu.  Görüntüleri inceleyen polis ekipleri ise  çocukların aynı mahallede yaşayan 13 yaşındaki A.Y., 14 yaşındaki kardeşi M.Ü.Y. ve 14 yaşındaki arkadaşları H.P. olduğunu belirlemişti. Görüntülerde A.Y.'nin kediyi tutup köpeğin ağzına attığını, köpeği tutanın ise kardeşi M.Ü.Y. olduğunu  tespit etmişti. Gözaltına alınan çocuklar, sağlık kontrolüne götürülürken sarf ettikleri söylerin olayın kendisi kadar kötüydü.

Bir basın mensubunun kediyi köpeğe atan A.Y, sorduğu "Kedi öldü, üzülmedin mi?" sorusuna verdiği "Ben seni vursam bile üzülmem, kediye mi üzüleceğim" diye nefret kusması hayret uyandırdı. 13-14 yaşındaki çocuklar "Yaşımızın yetmediği yerde yaşantımız yeter, biz Denizli çocuğuyuz" diye konuştular.  Çocuklardan birinin görüntülendiğini görünce "Çekin alem yakışıklı görsün" demesi dikkat çekerken, A.Y.'nin "Ağabeylere selam, çatışmaya devam. Yaşımızın yetmediği yerde yaşantımız yeter, biz Denizli çocuğuyuz" demesi şaşkınlık yarattı.

"Köpeği yolda bulduklarını söyledi"

Savcıya ifade veren A.Y.'nin yüzmek için evden çıktıklarını, bu sırada sokakta pitbull cinsi köpek bulduklarını, onu da yanlarına aldıklarını söyledi. A.Y, kediyi ise kendisine saldıracağını düşündüğü için köpeğe attığını şeklinde ifade verdi. Diğer iki çocuk ise kediyi almaya çalıştıklarını ancak güçlerinin yetemediğini söylediler. 

Köpeğin kendilerine ait olmadığını söyleyen çocuklar köpeği bıraktıklarını belirttiler. Pitpull cinsi köpek aranıyor.