Hamile olduğu iddia edilmişti! Yeni gelin Burcu Esmersoy iddialara son noktayı bu sözlerle koydu

Nazım Akmandil ile İtalya’da dünya evine giren ve bu mutlu ana tanıklık edemeyen arkadaşları için İstanbul'da ikinci bir düğün yapan Burcu Esmersoy, İstinye'de görüntülendi. Düğün sonrası 'hamilelik' haberleri ile gündeme oturan Esmersoy, iddialara son noktayı koydu.

Hamile olduğu iddia edilmişti! Yeni gelin Burcu Esmersoy iddialara son noktayı bu sözlerle koydu

Güzel sunucu Burcu Esmersoy ile Nazım Akmandil, yaklaşık iki yıl süren ilişkilerini 2 Eylül'de nikâh masasına taşımıştı. Evlilik teklinin geldiği İtalya'da gerçekleşen düğünle dünyaevine giren çift, ikinci düğünlerini ise 7 Eylül'de yaklaşık 250 davetlinin katılımıyla Ulus'ta bir mekanda yapmıştı.Hamile olduğu iddia edilmişti! Yeni gelin Burcu Esmersoy iddialara son noktayı bu sözlerle koydu - Resim : 1

"BEBEĞİN Ç'Sİ BİLE YOK"

İkinci düğün sonrası hamile olduğuna dair haberler çıkan Burcu Esmersoy, "Çocuğun ç'si bile yok" diyerek, söz konusu iddiayı kesin bir dille yalanlamıştı.

Hamile olduğu iddia edilmişti! Yeni gelin Burcu Esmersoy iddialara son noktayı bu sözlerle koydu - Resim : 2

"ÇOCUKLARI ÇOK SEVİYORUM AMA..."

Güzel sunucu, önceki gün İstinyePark'ta alışveriş yaparken objektiflere yansıdı. Hakkında çıkan hamilelik haberleri hatırlatılan Esmersoy, "Çocukları çok seviyorum ama şu an hamilelik bana çok uzak. Yani hamile değilim. Evliliğim çok iyi gidiyor, hatta eşime hediye alacağım” açıklamasını yaptı.