Hemşireler bebeği kot pantolonunda bulana kadar doğum yaptığını fark etmedi!

Hamile olduğundan habersiz olan bir kadın doğum yaptıktan sonra hayatının şokunu yaşadı. Öyle ki kadın, doğum yaptığını bile fark etmedi. Kadın "Hamile olduğumdan haberim yoktu, hemşireler kot pantolonumda bir bebek görene kadar doğum yaptığımı bile bilmiyordum" dedi.

Hemşireler bebeği kot pantolonunda bulana kadar doğum yaptığını fark etmedi!

43 yaşındaki Glynis, nişanlısı James'ten çocuk sahibi olmayı asla planlamamıştı. Hamile olduğunu bilmeyen Glynis, hemşireler söyleyene kadar doğum yaptığını bile fark etmedi.

Hemşireler bebeği kot pantolonunda bulana kadar doğum yaptığını fark etmedi! - Resim : 1

"Vücudumda hiçbir değişim yaşamadım"

Annenin, doğumdan önceki üç yıl boyunca, hamile kalma şansının olmadığına inandığı için doğum kontrol yöntemlerini denemediği ortaya çıktı. Glyns, "Üç yıl boyunca hap kullanmadım ve  hiçbir şey olmadı. Zaten bunun için çok yaşlı olduğumu düşünüyordum" dedi.

Glynis adet görmemeye başladığında, bunun menopoza girdiğinin bir işareti olduğuna inanıyordu. Glynis şöyle devam etti:

“Hiç yorgun hissetmedim, sırt ağrım yoktu, normal gündelik işlerimi yapabiliyordum. Asla bedenimde bir değişiklik olmadı, hiçbir şey dar gelmedi, pantolonum fermuarlıydı."

Hemşireler bebeği kot pantolonunda bulana kadar doğum yaptığını fark etmedi! - Resim : 2

"Öleceğimi düşünüp paranoyaklaşıyordum"

Ancak Mayıs 2007'de tam akşam yemeğini hazırlamaya başladığı sırada Glynis pelvik bölgesinde şiddetli ağrılar yaşamaya başladı. Glynis o anı şu sözlerle anlattı:

"Sanki biri beni botlarıyla tekmeledi. İki büklüm oldum, nefes nefeseydim. Gidip uzanmam gerektiğini düşündüm ve bu muhtemelen yaptığım en kötü şeydi çünkü yattıktan sonra bir daha asla kalkamadım. Akşam ilerledikçe ağrılar gelmeye devam etti, gittikçe yoğunlaştı. Ne olabileceği konusunda hiçbir fikrim yoktu. Yediğim bir şey mi dokunmuştu bilemiyordum."

Glynis, "Kadınlar tuvaletine gitmem gerekiyordu.Gitmeye çalışırken kan damlaları gördüm. Öleceğimi düşünüp paranoyaklaşıyordum" diye ekledi.

Hemşireler bebeği kot pantolonunda bulana kadar doğum yaptığını fark etmedi! - Resim : 3

Hemşireler kotunda bir bebek bulana kadar doğurduğunu anlamadı

James eve geldiğinde nişanlısını acılar içinde kıvranırken buldu ve hemen hastaneye yetiştirdi.  Hemşireler Glynis'in yardımına koşarken, Glynis vücudundan bir su fışkırdığını ve içinden bir şey düştüğünü hissettiğini söyledi. Hemşireler Glynis'in kotunu kestiklerinde pantolonunda bir kız bebek buldular.

“Ne olduğuna dair hiçbir fikrim yoktu, İçimden dışarı kaydığında çektiğim acı son buldu. Sanki hemen basketbola gidebilirdim, tüm acılar gitmişti. Kelimenin tam anlamıyla pantolonumda doğurdum. Aklımdan o kadar çok şey geçti ki."

'Angel' ismini verdiler

Her şeye rağmen, Glynis'in bebeği tamamen sağlıklı ve 6 kilo doğdu. Çift kızlarına Angel ismini verdi. Çocuk sahibi olma gibi bir planları olmamasına rağmen, hemen ebeveyn olmaya karar verdiler.

Bebeğin babası James, “Bebeğin sağlıklı çıkması bir nimetti” dedi.

Glynis ise "Yetiştirilme tarzımdan iyi bir ebeveyn olabileceğimi biliyorum, bu yüzden tüm endişelerim yok oldu" diye konuştu.