Hande Ataizi kendisinden 20 yaş küçük sevgilisiyle bakın nasıl tanıştı

Ünlü oyuncu Hande Ataizi'nin kendisinden 20 yaş küçük sevgilisi Dinç Aydoğdu ile nikah masasına oturmaya hazırlandığı öğrenildi.

Şok iddia! Hande Ataizi ocak ayında evleneceği 20 yaş küçük sevgilisiyle tinder’dan mı tanıştı?

Hande Ataizi’nin kendisinden 20 yaş küçük sevgilisi Dinç Aydoğdu ile ocak ayında nikah masasına oturmaya hazırlandığı ortaya çıktı. 46 yaşındaki ünlü oyuncu, sık sık beraber görüntülendiği sevgiliyle spor salonunda tanıştığını açıklamıştı. Ancak TV100’de ekrana gelen “Magazin Hattı” programının haberine göre Ataizi’nin oyunculuk yapan Dinç Aydoğdu’yla Tinder adlı arkadaşlık sitesi aracılığıyla tanıştığı ve kullandığı sahte hesapla yazıştığı iddia edildi.

Ünlü oyuncu başta yaş farkı sorularına tepki gösterse de daha sonra bu konuda açıklama yapmış ve “Aramızda 20 yaş var. Ben 20 yaz, 20 kış daha fazla görmüşüm” demişti. Hande Ataizi, geçen aylarda katıldığı bir açılışta evlilik konusundaki soruya da açık kapı bırakmıştı. Ataizi, Benjamin Harvey’le evliliğinden dünyaya gelen oğlu Leon’un da sevgilisiyle çok iyi anlaştığını söylemişti. Ünlü oyuncunun geçen mart ayından beri beraberlik yaşadığı Dinç Aydoğdu ile evlilik hazırlıklarına başladığı, ocak ayı için Beşiktaş’ta ünlü bir otelden gün aldığı öğrenildi.