Hande Doğandemir'in isyanı: Bedenin yüzünden hor görülmek çok kırıcı

Tatilde çekilen mayolu pozları nedeniyle sosyal medyada gündem olan ünlü oyuncu Hande Doğandemir, yapılan kilo aldığı yorumlarına nasıl isyan etti? “Daha İyi Bir Yarın” filminde başrol oynayan Doğandemir’in fotoğraflardaki görüntüsüyle gerçek hali arasındaki fark nasıl şaşırttı?

Altın portakallı yönetmen Emre Kavuk’un “Daha İyi Bir Yarın” adlı sinema filmi genç kuşağın iki başarılı oyuncusu Hande Doğandemir ile Yağızcan Konyalı’yı buluşturdu. 2060 yılında geçen etkileyici bir aşk hikâyesini beyazperdeye taşıyan MGX film imzalı projenin iki yıldızı Gökçeada’da yapılan çekimlerde “Magazin Hattı”nın sorularını yanıtladı

Hande Doğandemir, filmin senaryosundan çok etkilendiğini belirtti. Ünlü oyuncu, ekin karakterine hayat verdiği “Daha İyi Bir Yarın” filmindeki partneri Yağızcan Konyalı’yla çok uyumlu çalıştıklarını belirtti. Filmde sevdiği adamı intihardan vazgeçirmeye çalışan hayat dolu bir kadını canlandıran Hande Doğandemir, aşkın kendisi için önemini anlattı.

Hande Doğandemir partneri Yağızcan Konyalı’yla rüzgârlı havada çekilen deniz sahnelerinde zor anlar yaşadı. Güzel oyuncu son olarak tatilde çekilen mayolu pozları nedeniyle sosyal medyada gündem olmuş, kilo aldığı yorumları yapılmıştı. Ancak film çekimlerinde de bikinisiyle kamera karşısına geçen Doğandemir’in iki görüntüsü arasındaki fark şaşırttı.

Filmin Ozan’ı Yağızcan Konyalı ise “Daha iyi bir yarın okuduğum en iyi film senaryosu” dedi. Ödüllü oyuncu, partneri Hande Doğandemir’i övdü. “Daha İyi Bir Yarın” filminin yönetmeni emre kavuk ise senaryonun çıkış öyküsünü özetledi.