Bu defa televizyona değil, dijitale iş yapacak! İşte Hande Erçel'in yeni projesi

Hande Erçel'in yeni projesi merak ediliyordu. Ser verip sır vermeyen oyuncunun yeni dizisinde televizyona değil, dijitale iş yapacağı öğrenildi.

Bu defa televizyona değil, dijitale iş yapacak! İşte Hande Erçel'in yeni projesi

Son olarak Sen Çal Kapımı dizisinde rol alan ve uzun süredir ekranlarda göremediğimiz Hande Erçel, yeni bir dizi ile anlaşma aşamasında olduğunu söylemişti. Konuyla ilgili olarak detaylar belli oldu.

Yeni dizisi hakkında detaylar belli oldu

tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Hande Erçel’in “Sen Çal Kapımı” dizisinin ardından çekeceği yeni proje merak konusu… Ünlü oyuncu önceki hafta Bebek’teki MF Yapım’da toplantı yapmış ve “Beni çok heyecanlandıran bir hikaye dinledim ama henüz görüşme aşamasındayım. Detay veremem” demişti.
Erçel’in başarılı yapımcı Asena Bülbüloğlu’yla yaptığı görüşmenin bir dijital dizi için olduğu öğrenildi. Hande Erçel’in sıcak baktığı dizi projesinin hikâyesi Bülbüloğlu ile yönetmen Yusuf Pirhasan’a ait… Hikayenin senaryo çalışmaları başladı. Disney Plus için çekilecek diziyi birçok başarılı projeyi kaleme alan Ayşe Kutlu’nun yazdığı öğrenildi. Senaryo çalışmaları bittikten sonra oyuncu kadrosu belirlenecek olan dizinin yeni bir gelişme olmazsa yaza doğru çekilmesi planlanıyor.