Hande Erçel, Kerem Bürsin'i yeni evinde ağırladığı iddiasına ateş püskürdü

Hande Erçel, yeni taşındığı evde “Sen Çal Kapımı” dizisindeki partneri Kerem Bürsin’le sık sık bir araya geldikleri iddiasına ne yanıt verdi?

Sen Çal Kapımı” dizisinin Eda ve Serkan’ı Hande Erçel İle Kerem Bürsin Bebek’te yapım şirketi çıkışı görüntülendi. Bürsin, toplantıya köpeği Hektor’la geldi. Senaryoyla ilgili rutin toplantılarını yaptıklarını anlatan iki oyuncu, dizinin devam ettiğini açıkladı.

Perşembe akşamı bir üniversitenin ödül törenine katılan Kerem Bürsin, sahneden indikten sonra organizasyonun sunucusu Bay J’nin yaptığı espri nedeniyle sosyal medyanın gündemine yerleşti. Bay J’nin Bürsin’e yönelik tavrı büyük tepki çekti. Bay J gelen sert eleştiriler üzerine gecenin sonunda özür konuşması yaptı.

Hande Erçel ödül töreninde yaşanan olay nedeniyle Kerem Bürsin’e destek verdi. Salondan suratı asık çıkan yakışıklı oyuncu ise “Böyle bir konuya zaman ayırmaya bile gerek yok” dedi.
Öte yandan Hande Erçel, önceki gün yüzü olduğu markanın reklam çekimi için kamera karşısına geçti. Bürsin ve Erçel’e “Birlikte yeni projeniz var mı?” diye soruldu. Hande Erçel, yeni taşındığı evde sık sık Kerem Bürsin’i ağırladığı iddiasına da açıklık getirdi.