Hande Erçel ve Kerem Bürsin'den Cadılar Bayramı tepkisi: Partilere son vermek gerek

Bir süredir aşk yaşadıkları iddia edilen Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncuları Kerem Bürsin ile Hande Erçel dün akşam Bebek'teydi.

Sen Çal Kapımı dizisinin yapım şirketi MF Yapım'dan maskelerini takarak çıkan ikiliden Kerem Bürsin’in çift maske taktığı Hande Erçel’in ise maskesinin üzerindeki ‘H’ harfi dikkat çekti. İkili 95 kişinin hayatını kaybettiği İzmir depremi sonrası  sorumsuzca parti yaparak eğlenenlere sitem etti.

Böyle bir dönemde eğlenmenin yersiz olduğunu ve pandemi nedeni ile partilerin bitmesi gerektiğini savunan Kerem Bürsin "Üzücü bu görüntüler, insanların daha fazla duyarlı olması ve aynı zamanda bu pandemi döneminde partilerin kesilmesi lazım, insanların maskelerini takması lazım.  Bizim bu işi hep birlikte kontrol altına almamız lazım" diye konuştu. Hande Erçel ise partneri Bürsin'e "Ben de üzücü buluyorum. İnsanların kendi hayatları saygı duymak lazım tabii ki ama böyle bir şey yas varken hepimizin içi parçalanıyor, keşke daha duyarlı olsak" sözleriyle destek oldu. 

Dizi satışıyla ilgili düzenlenen bir organizasyon için bir araya geldiklerini söyleyen Hande Erçel, partneri Kerem Bürsin'le aşk yaşadıklarına atıfta bulunan basın mensuplarına "Reytingler düştü o yüzden mi birlikte görüntülenme kararı aldınız?" sorusu üzerine "Beraber çıktık beraber görüntü verme kararı almadık" açıklamasını yaptı.

Ailem Kerem’i takip ediyor

Kerem Bürsin'in annesi Çiğdem Bürsin'in sosyal medyadan kendisini takip ettiğinin hatırlatılması üzerine Erçel bu kez "Olabilir, benimde ailem onu takip ediyor seti ziyarete gelmiş kendisi" açıklamasında bulundu.