Hande Erçel'in paylaşımına beğeni yağdı

Murat Dalkılıç'ın kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Hande Erçel, yeğeni Aylin Mavi ile beraber çekildiği fotoğrafını paylaşınca beğenileri havada kaptı.

Hande Erçel'in paylaşımına beğeni yağdı

Son günlerde Kerem Bürsin ile beraber rol aldığı dizisi ''Sen Çal Kapımı''nın tanıtımıyla adından söz ettiren Hande Erçel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da dikkatleri üzerine çekiyor. Son olarak yeğeni ile fotoğrafını paylaşan Erçel, beğenileri kaptı.

 Oyuncu Hande Erçel, yeğeni Aylin Mavi'yi ziyaret etti. Minik bebeği özleyen Erçel, Instagram hesabından yeğeni ile yeni çekildiği pozunu paylaştı. Erçel’in paylaşımına yüz binlerce beğeni geldi.

Hande Erçel'in paylaşımına beğeni yağdı - Resim : 2

Peki, Hande Erçel kimdir?

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde Geleneksel Türk Sanatları Bölümü’nde eğitimini sürdürdü.

Hande Erçel, 2012 yılında Azerbaycan'ın Başkenti Bakü'de düzenlenen Miss Civilization of the World adlı yarışmada ikinci olmuştur.

 Oyunculuk hayatına 2013 yılında “Çalıkuşu” isimli dizi ile başlayan Hande Erçel, bu dizide “Zahide” karakterini canlandırmıştır. 

2015 yılında Altın Kelebek Ödülleri'nde Pantene Yıldızları Parlayanlar Ödülü alan genç oyuncu; Çılgın Dersane Üniversitede, Hayat Ağacı, Aşk Laftan Anlamaz, Siyah İnci ve Halka gibi yapımlarda rol aldı. Hande Erçel son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Azize dizisinde Azize karakterini canlandırdı. 

Şimdilerde ise Kerem Bürsin ile beraber ''Sen Çal Kapımı'' adlı dizide rol almaktadır.