Hangi bakan hangi ilden milletvekili adayı olacak? Deniz Gürel canlı yayında kulis bilgilerini verdi

tv100 Ankara temsilcisi Deniz Gürel, Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık programında cumhurbaşkanlığı kabinesinde yer alan bakanların hangi illerden milletvekili olacaklarına dair kulis bilgilerini verdi.

tv100.com yazarları Fuat Uğur ve Hacı Yakışıklı, tv100 Ankara temsilcisi Deniz Gürel, gazeteci Özlem Gürses ve Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya; Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık programına konuk olarak gündemi değerlendirdi. tv100 Ankara temsilcisi Gürel, genel seçimlerde cumhurbaşkanlığı kabinesinde yer alan bakanların milletvekili gösterileceği illeri açıkladı.

HANGİ BAKAN HANGİ İLDEN MİLLETVEKİLİ ADAYI OLACAK?
Gürel "Depremin ilk gününden beri bölgede çalışmalar yürüten İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Kahramanmaraş’tan, Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun Adıyaman’dan, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın Hatay’dan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Gaziantep’ten, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın Diyarbakır’dan, eski bakanlardan Faruk Çelik’in Şanlıurfa’dan milletvekili adayı gösterilerek seçim sürecinde çalışmalar yürüteceğine dair önemli ve güçlü iddialar var." ifadelerini kullandı.