Hafta sonu bankada işim oluyor ancak kapalı diyenlere müjde geldi... Hangi bankalar hafta sonu açık?

Hafta sonu bankada işi olanlar ancak istemeden de olsa Pazartesi gününü beklemek zorunda kalan vatandaşlar için müjdeli haber geldi. Bankalar artık haftasonu da çalışacaklar. Pilot bölgelerde uygulanmaya başladı bile…

Hafta sonu bankada işim oluyor ancak kapalı diyenlere müjde geldi... Hangi bankalar hafta sonu açık?

Mobil Bankacılık ya da internet bankacılığı ne kadar gelişmiş olsa da, tüm bu karmaşadan kurtulup şubenin yolunu tutarak işlemlerini şubeden hızlıca halletmek isteyen vatandaşlar için güzel bir haber geldi. Hafta sonu bankalar açık olacak? Peki Hangi bankalar hafta sonu açık olacak? Bankalar Cumartesi günü açık mı? Hangi bankalar hafta sonu yani cumartesi günü hizmet vermeye başladı.

Bundan sonra bazı bankalar cumartesi günü de çalışacaklar… Cumartesi günü hizmet verecek olan ilk banka da belli oldu.

Türkiye’de miyonlarca kişi ve bir çok kurum bir çok işini bankalar üzerinden hallediyor. Özellikle emekli vatandaşların çok daha işine yarayacak olan bu durum pilot bölgelerde uygulanmaya başladı. Bankalar emekli vatandaşlar da dahil bir çok vatandaşa artık cumartesi günüleri de hizmet verecek.

İlk uygulama Yapı Kredi Bankacılığı’ndan

Bankaların Cumartesi günü çalışma uygulamasına ilk olarak başlayan banka Yapı Kredi oldu. Bundan sonra Yapı Kredi Cumartesi günü vatandaşlara 10 ila 17 arasında hizmet verecek. Yapı Kredi Cumartesi günü ilk olarak Şaşkınbakkal şubesinde hizmet vermeyi planlıyor. Ancak sadece Yapı Kredi değil, Yapı Kredi ile beraber 3 bankanın da Cumartesi günü pilot bölgelerde hizmet vermeye başlayacağı duyuruldu.

Diğer bankalarda hızlıca geçiş yapacak

Bundan sonra diğer tüm bankalarında çalışma programları değişiyor. Artık Tüm bankalar hafta sonu sadece cumartesi gününü kapsayacak şekilde tüm vatandaşlara hizmet verecek. Peki hangi bankalar cumartesi günü çalışacak? Cumartesi günü çalışacak olan bankalar hangileri? Hafta sonu bankalar çalışyor mu?

Tüm soruların cevabı bu haberimizde yer alıyor. Dediğimiz gibi ilk olarak Yapı Kredi Şaşkınbakkal Şubesi cumartesi günü vatandaşlara hizmet vermeye başlıyor. Yapı Kredi bankasıyla birlikte 3 banka şubesi de hizmet vermeye hazırlanıyor. Pilot bölgelerde uygulamaya başlanan bu durum daha sonra tüm Türkiye genelinde yayılmaya ve uygulanmaya başlayacak. Özellikle emekli vatandaşlar için büyük kolaylık sağlanacak.