Hanife Gürdal başörtüsünü çıkardı!

Hanife Gürdal başörtüsünü çıkardı. İzdivaç programları ile adını duyuran gelin adayı Hanife, kimseyi beğenmemiş ve evlenmemişti. Hanife'nin başörtüsünü çıkardığı videolarına yorum yağdı.

Hanife Gürdal ismi bir dönem Türkiye'de sanatçılardan dahi fazla konuşuldu. İzdivaç programlarının gediklisi Hanife, bir türlü istediği kriterlerde koca adayı bulamayınca yarışmalardan ayrılmıştı. Her talibine bir kusur bulması ile ünlenen Hanife, kusursuz erkeği aradığını söylemişti. Bulamayınca da yarışmadan ayrılmıştı.

Bir süredir ortalarda görünmeyen izdivaç programı gelin adayı Hanife sosyal medya hesabından paylaştığı video ile ortaya çıktı. Başörtüsü kullanan Hanife, görünüşünden dolayı kimi çevreler tarafından izdivaç programlarına katıldığı için sıkça eleştirilmişti. Son videoda başörtüsünü çıkaran Hanife, takipçilerine şuh bir görüntü sergiledi.

Hanife Gürdal neden başını açtığını açıkladı

İzdivaç programıyla adını duyuran tesettürlü gelin adayı Hanife Gürdal, neden başını açtığını açıklayarak eleştirilere cevap verdi. Hanife, "İslamiyeti çok güzel temsil ettiğime inanıyorum. Ama daha fazla tesettürlü kalamadım" dedi.

Pompacılığa başlamıştı

Öte yandan Hanife Gürdal başını açmadan önce geçtiğimiz aylarda bir petrol istasyonunda işe başlamıştı. Bunun da Hanife'nin o petrol markasıyla reklam anlaşması sonucu olduğu iddia edilmişti.