Hanife Gürdal'dan boşanmasına tepki gösterenlere yanıt

Hanife Gürdal sürpriz bir kararla evlendiği Kemal Ayvaz'la sessiz sedasız boşanmıştı ki Instagram'a yüklediği son fotoğraf şaşırttı.

Hanife Gürdal'dan boşanmasına tepki gösterenlere yanıt

Bir dönem televizyon programlarında yayımlanan evlilik programlarıyla adından söz ettiren Hanife Gürdal, bu programlar sayesinde tanınmasının ardından sosyal medyada fenomen haline geldi. Binlerce takipçisi olan Gürdal, sevgilisi Kemal Ayvaz ile aniden evlenmiş, takipçilerini şaşırtmıştı. 

Geçtiğimiz günlerde de Kemal Ayvaz ile evliliklerinin 9. ayında sorumluluğun ağır geldiğini söyleyerek evliliğinde olduğu gibi sessiz sedasız boşandı. Herkes bu kısa evlilikte neler olduğunu merak ederken Hanife Gürdal'ın son hamlesi görenleri iyice meraklandırdı. 

Boşandığı eşi Kemal Ayvaz ile bu düğün fotoğrafını paylaşan fenomen gelin adayı, paylaşımının altına 'Kararlarımı sorgulamayın lütfen' notunu düştü.

Öte yandan Hanife Gürdal, Kemal Ayvaz'la ilk ayrılık sinyalini ''Kocamdan sıkıldım'' diyerek vermişti. Ardından da sessizce boşanmış ve sosyal medyada Ayvaz'la beraber olan fotoğraflarını silmişti.

Ayrıca Gürdal, ayrılık haberini şu mesajla duyurmuştu:

''Ağır gelen sorumluluklarım sebebiyle evliliğimizi bitirmiş bulunmaktayız. Lütfen eleştirilerinizi yaparken sağduyulu olmanızı rica edeceğim. Kendisine mutluluklar dilerim."

Gürdal'ın ''Kocamdan sıkıldım'' sözleri ise şu şekilde yer almıştı:

 "Kocamla vakit geçirmek istemiyorum. Ağlarmışım. Sinirlerim bozuluyor artık. Artık Kemal'le vakit geçirmek istemiyorum gerçekten."

Hanife, ayrılığın ardından da yaptığı imaj değişikliğiyle adından söz ettirmiş, saçlarını eski rengine döndürerek siyaha boyatmıştı.