Hannibal Rising'in yıldızı Gaspard Ulliel yaşamını yitirdi

Hannibal Rising ve Marvel Moon Knight yıldızı 37 yaşındaki dünyaca ünlü oyuncu Gaspard Ulliel yaşamını kaybetti. Gaspard Ulliel, Alpler'de tatil yaparken geçirdiği kayak kazası nedeni ile beyninden hasar almıştı. Ünlü yıldızın kayak kazası Michael Schumacher'in yaşadıklarını anımsattı.

Hannibal Rising'in yıldızı Gaspard Ulliel yaşamını yitirdi

Hannibal'ın unutulmaz yüzleri arasına giren Gaspard Ulliel, Alpler'de korkunç bir kayak kazasında başından ciddi şekilde yaralandıktan sonra yaşamını yitirdi. 

Model ve oyuncu Gaspard Ulliel Salı günü Savoie bölgesindeki Rosiere kayak alanında geçirdiği kazanın ardından ağır yaralanmış ve hastaneye kaldırılmıştı.

Canlandırdığı karakterler çok beğenilmişti

Ulliel, 2007'nin Hannibal Rising'inde genç Hannibal Lecter'ı ve 2014'ün biyografik filmi Saint Laurent'de moda devi Yves Saint Laurent'i canlandırdı. Gaspard Ulliel, sanat dünyasında yakışıklı ve yetenekli bir genç karakter olarak görülüyordu. 

 Gaspard Ulliel kafa travması sonrası yaşamını yitirdi

Ulliel, 2007 yapımı Hannibal Rising'de genç Hannibal Lecter'ı canlandırarak büyük bir üne kavuşmuştu. 

Yerel yayıncı France Bleu, Chanel parfüm reklamlarında ve film ve televizyon rollerinde yer almasıyla tanınan Ulliel'in genç yaşta ölümü sanat dünyasında şok etkisi yarattı.

Ailesi ise yoğun bakımda tutulduğu bilinen oyunu Gaspard Ulliel'in yaşamını yitirdiğini doğruladı.

Edinilen bilgilere göre oyuncu, yamaçlarda bir geçiş noktasında başka bir kayakçıyla çarpıştı ağır yaralandı. Helikopterle Grenoble'daki bir hastaneye kaldırılan Gaspard Ulliel ne yazık ki kurtarılamadı.