Ünlü oyuncu filmde giydiği kostümü çaldığını açıkladı

Harry Potter filmlerinde Neville Longbottom karakterini canlandıran Matthew Lewis, Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2'de giydiği bir kostümü çaldığını açıkladı.

Ünlü oyuncu filmde giydiği kostümü çaldığını açıkladı

Screen Rant'in haberine göre Michael Rosenbaum'un sunduğu "Inside of You" isimli podcast programına katılan Lewis, Neville'in giydiği kostümü setten yürütmeyi başardığını söyledi. 

Ünlü oyuncu şu ifadeleri kullandı:

Son filmde giydiğim kostümlerin tümünü aldım. Bunu kimin yaptığını söylemeyeceğim çünkü anlayabilirler. Fakat günün sonunda soyunma odasına biri geldi ve 'Bunu istiyor musun?' dedi. Ben de, 'Evet' diye cevap verdim. 'Onu hemen çantana koy, ben de odadan çıkayım' dedi. Ben de 'Tamam' dedim. Sanırım kostümü çalmıştım.

Lewis daha önce yaptığı açıklamada filmleri geri dönüp izlemenin hayli zor olduğunu şu ifadelerle açıklamıştı:

Karakterin içinden bana dair çok fazla şey çıkınca onu izlemek benim açımdan epey zor hale geliyor. Londra'daki bir polis memuru ya da zengin bir karakter gibi tamamen farklı birini oynayabildiğimde daha kolay oluyor. Neville'in içinde benden ne kadar çok şey olduğunu görmek bazen acı verici. Filmi izlerken, 'Bu Neville değil bu sensin' diyorum. Bu, benim aksi takdirde hiç girmeyeceğim pek çok kapıyı aralıyor.

Kaynak: Independent Türkçe