Hasan Ali Kaldırım kararını verdi

Fransa ile oynanan milli maçta Kylian Mbappe'yi kilitleyen Hasan Ali Kaldırım, İngiltere'ye transfer olacağı yönündeki iddialar üzerine bir açıklama yaptı.

Hasan Ali Kaldırım kararını verdi

Fenerbahçe'nin uzun süre eleştirilen ancak son zamanlardaki performansıyla el üstünde tutulan futbolcu Hasan Ali Kaldırım'ın İngiltere'nin West Ham  takımıyla görüştüğü yönünde haberler gündeme gelmişti.

Şu an Milli Takım'la birlikte İzlanda'da bulunan başarılı futbolcu iddialara yanıt verdi. 

Sarı-lacivertli kulüple tekrar şampiyonluk yaşamak istediğini söyleyen Milli futbolcu "Fenerbahçe'ye çok şey borçuluyum ve 1 yıl daha sözleşmem var" diye konuştu.

2012-13 sezonunda Kayserispor'dan 3 milyon 750 bin euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olan Hasan Ali Kaldırım'ın sözleşmesinde "5 milyon euro'ya serbest kalır" maddesi bulunuyor.

Sarı-lacivertli taraftarları çok sevdiğini her zaman dile getiren Hasan Ali Kaldırım, kaptan olarak takıma daha çok katkı sunacağını ve tekrar şampiyonluk yaşamak istediğini ifade etti. Yurt dışından gelen tekliflerin kendisi için gurur verici olduğunu da söyleyen Hasan Ali, kendisini Fenerbahçe kulübüne ait hissettiği için başka bir takıma gitmeyeceğinin altını çizdi.