Hastanede yatıp kalkan evsizin gece kimse yokken yaptıklarına kimse inanamadı

Bursa’da evsiz bir vatandaşın yaptığı hareket pes dedirtti. Havaların soğumasıyla kalacak yer bulamayan evsiz bir kişi kaldığı hastaneden 7 tane bilgisayar çaldı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Bursa Osmangazi ilçesinde kalacak yeri olmayan evsiz bir kişi kaldığı hastaneden doktorların kullandığı 7 tane bilgisayar çaldı. Hastanenin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerden polis şüpheliyi tespit ederek tutukladı.

Hastanede yatıp kalkan evsizin gece kimse yokken yaptıklarına kimse inanamadı - Resim : 1

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

İhbar üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, hastanenin güvenlik kamera görüntüleri inceleyerek şüphelinin Erhan A. (37) olduğunu tespit etti.

Polis ekipleri yaptıkları çalışmada evi olmadığı için soğuk gecelerde hastanelerde kaldığı ve farklı suçlardan 12 tane suç kaydı bulunan Erhan A.'yı ve başka bir hırsızlık konusunun şüphelisi olan T.M. (34) Ulu Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde kıskıvrak yakaladı. Gözaltına alınan Erhan A., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.