Esrarengiz ölümde sır perdesi aralanıyor! Kayıp sevgilinin ifadesine tv100 ulaştı

Hatay'dan erkek arkadaşıyla birlikte İstanbul'a bayram tatiline gelen 24 yaşındaki üniversite öğrencisi Çağla Alara Pınarcı, esrarengiz bir şekilde hayatını kaybetti. Geçtiğimiz cumartesi günü Harbiye'de bulunan Küçükçiftlik Park'ta fenalaşan genç kadın, arkadaşının çağırdığı ambulans ile hastaneye kaldırıldı. İddiaya göre ambulans çalındıktan sonra ortadan kaybolan erkek arkadaşı Mehmet Ö.B.'nin ifadesine tv100 ulşatı.

Esrarengiz ölümde sır perdesi aralanıyor! Kayıp sevgilinin ifadesine tv100 ulaştı

Hatay İskenderun'da ikamet eden ve üniversite öğrencisi olan 24 yaşındaki Çağla Alara Pınarcı, bir erkek arkadaşı ile bayram tatilinde İstanbul'a gezmeye geldi. Arkadaşı Mehmet Ö.B. ile Harbiye'de bulunan Küçükçiftlik Park'ta konsere giden Pınarcı fenalaştı ve baygınlık geçirdi. Arkadaşı 112 acil yardımı arayıp ambulans çağırdı. Çağla Pınarcı yapılan tüm müdahalelere rağmen ambulansla hastaneye giderken hayatını kaybetti.

İddiaya göre ambulans geldikten sonra ortadan kaybolan sevgilinin polis tarafından ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığı öğrenildi.

Kayıp sevgilinin ifadesine tv100 ulaştı

tv100'den Devrim Tosunoğlu'nun haberine göre Çağla'nın ölümünden sonra ortadan kaybolduğu iddia edilen sevgilisi Mehmet Ö.B.'nin olay sonrası gözaltına alınıp serbest bırakıldığı ortaya çıktı. Mehmet Ö.B. emniyette verdiği ifadesinde konser sırasında Çağla'nın bir anda bayıldığını belirtip "Ben ilk andan itibaren yanındaydım. Fenalaşınca ambulans çağırdım. Hastaneye birlikte gittim. Hastaneden kaçmadım. Ölüm haberini aldıktan sonra ailem hastaneye gelip beni aldı. Evime gittim. Kız arkadaşımın neden fenalaştığını bilmiyorum. Şüpheli bir durumu yoktu" dedi. Mehmet Ö.B. ifade işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. 

Öte yandan ambulansa yürüyerek binen Çağla Alara Pınarcı'nın kesin ölüm sebebinin Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak inceleme sonrası ortaya çıkacağı bildirildi.