Hatayspor, İstanbul'da! İşte Volkan Demirel'in ilk sözleri

Kahramanmaraş merkezli depremde en çok hasar gören illerin başında gelen Hatay'da kurtarma çalışmalarına katılan ve sosyal medya hesabı üzerinden yardım çağrısında bulunan Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel, ailesi ve takımıyla birlikte İstanbul'a geldi.

Hatayspor, İstanbul'da! İşte Volkan Demirel'in ilk sözleri

Kahramanmaraş merkezli depremde en çok etkilenen 10 şehirden biri olan Hatay'da teknik direktör olarak görev yapan Volkan Demirel, yaptığı yardım çağrısıyla yürekleri dağlamıştı.

Depreme ailesiyle birlikte Hatay'da yakalanan Demirel, tüm takımı kendi evinde toplarken kurtarma çalışmalarında da aktif olarak görev aldı.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Volkan Demirel, depremin hemen ardından yaptığı ilk paylaşımda "Burada herkes perişan. Herkes can çekişiyor Hatay'da. Buraya lütfen ambulans, yardım. Burada durumlar çok kötü. Yardım edin, insanlara ulaşamıyoruz. Biz kendi imkanlarımızla fazla bir şey yapamıyoruz. Ne kadar imkan varsa, hepsini göndermenizi istiyorum. Sadece Hatay değil, çevre illerde de durum aynı. Lütfen Allah rızası için yardım edin." sözleriyle hafızalara kazındı.

En çok hasar gören illerin başında gelen Hatay'da kurtarma çalışmalarına katılan, sosyal medya hesabı üzerinden yardım çağrısında bulunan Demirel, ailesi ve takımıyla birlikte İstanbul'a geldi.

Başarılı hoca, havalimanında soruları yanıtsız bırakırken, "Şu an bir şey söylemek istemiyorum ama iki üç güne detaylı konuşacağım" dedi. 

Fenerbahçe'den yapılan paylaşımda, "Hatay’ımızın sesi oldun, mücadelen hepimize umut oldu ve olmaya devam ediyor Kaptan" ifadelerine yer verildi.