Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel: "Kıyamet günü geldi diye düşündüm"

Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel, deprem sabahı sosyal medya hesabından yardım çağrısında bulunmuştu. Demirel bugün yaptığı açıklamada "Kıyamet günü geldi diye düşündüm" dedi.

Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel: "Kıyamet günü geldi diye düşündüm"

Deprem sabahı sosyal medyadan yardım çağrısında bulunan Volkan Demirel, “Depremden sonra hemen oyuncularımı düşündüm. Kimseye ulaşamadım. Burada herkes perişan. Durumlar çok kötü. Lütfen yardım yapılsın” dedi. Hatayspor’da dün futbolculardan Burak Öksüz ve Bertuğ Yıldırım ile Atletik Performans Antrenörü Murat Bel enkazın altından kurtarıldı" dedi.

Kahramanmaraş Merkezli Richter ölçeğine göre 7.7 büyüklüğündeki Deprem Hatay’da da büyük yıkıma neden olurken Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel de sosyal medya hesabından yardım çağrısında bulundu.

Demirel dün sabah İnstagram hesabından bir canlı yayın yaparak “Burada herkes perişan. Hatay perişan. Herkes can çekişiyor. Buraya lütfen ambulans yardımı yapılsın. Hatay kentinde durumlar çok kötü. Yardım edin, insanlara ulaşamıyoruz. Kim gelecekse gelsin artık. Kimseye ulaşamıyoruz. Biz kendi imkanlarımızla fazla bir şey yapamıyoruz” dedi.

Demirel Türk halkına seslenirken “Ne kadar imkan varsa, hepsini göndermenizi istiyorum. Sadece Hatay değil, çevre illerde de durum aynı. Allah rızası için yardım edin” ifadelerini kullandı.

Deneyimli teknik adam konuşmasının sonuna doğru gözyaşlarına boğuldu ve yayını sonlandırdı.

"KIYAMET GÜNÜ GELDİ DİYE DÜŞÜNDÜM"

Volkan Demirel Hürriyet’e yaptığı açıklamada da “Kıyamet günü geldi diye düşündüm. Hemen oyuncularımı düşündüm. Kimseye ulaşamadım. Hemen Burak Öksüz’ün evine gittik, enkazdan çıkarıldı. Bertuğ Yıldırım’ın durumu da iyi. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Sokaklar yardım diye inliyor” diye konuştu.

HATAYSPOR, ADANA'YA GİDİYOR

Hatayspor Yöneticisi Mustafa Özat: "Volkan (Demirel) hocamız sağ olsun, birçok şeyi organize etti. Yürekli adam, 40 yıllık Hataylı gibi davrandı."

Mustafa Özat: "Futbolcularımız ve Volkan hocamız bugün Adana'ya gidecek. Adana Türk Eğitim Derneği'nde 60 kişilik yer ayrıldı."